Helt nye C-Klasse

Helt nye Mercedes-Benz C-Klasse sedan og stasjonsvogn

Helt nye C-Klasse får flere høydepunkter fra S-Klasse, og modellserien kan utstyres godt med blant annet DIGITAL LIGHT og bakakselstyring.

Nå kan du endelig bestille C-Klasse som ladbar hybrid. C-Klasse plug-in hybrid er tilgjengelig både som sedan og stasjonsvogn, og har en imponerende elektrisk rekkevidde på over 100 kilometer (WLTP).

Pris C-Klasse plug-in hybrid sedan fra kr 631.000,- inkl. frakt og levering Oslo.
Pris C-Klasse plug-in hybrid stasjonsvogn fra kr 656.000,- inkl. frakt og levering Oslo.

Nye C-Klasse plug-in hybrid er her

En effektiv og sportslig kraftpakke.
Med en rekkevidde på over 100 kilometer (WLTP), og en elektrisk effekt på 129 hestekrefter, vil nye C-Klasse plug-in hybrid kunne operere i helelektrisk modus i mange situasjoner, uten å måtte bruke den fossile motoren. Total systemeffekt er på 313 hestekrefter og 550 Nm. Det gir en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,1 sekunder for sedan-utgaven, og 6,2 sekunder for stasjonsvognen. Topphastigheten er 245 km/t (240 km/t for stasjonsvogn), men dersom du kjører i ren elektrisk modus, er topphastigheten 140 km/t.

Fjerdegenerasjons batterifamilie med kapasitet på 25.4 kWh.
Høyvoltsbatteriet har blitt utviklet internt av Mercedes-Benz AG. Det er en del av en fjerdegenerasjons batterifamilie og har en totalkapasitet på 25.4 kWh. Nye C-Klasse plug-in hybrid støtter hurtiglading, og et utladet batteri kan lades fullstendig opp på rundt 30 minutter gjennom en 55 kW DC-lader. En 11 kW AC-laderer tilgjengelig for lading via ladeboks.

 

Interiør som vi kjenner igjen fra S-Klasse

Nye C-klasse strekker seg enda lenger med hensyn til moderne luksus og sportslig preg ved å hente høydepunkter fra nye S-Klasse. Paradigmeskiftet til digitalisering er tydelig med den sentrale multimediaskjermen som ser ut til å flyte på utsiden av listverket. Her kan kjøretøy- og komfortfunksjonene styres ved hjelp av berøringsskjermen som er satt opp i portrettorientering. Som standard har skjermen en størrelse på 9,5″ (24,1 cm), men kan oppgraderes til en større versjon som måler 11,9″ (30,2 cm) som tilvalg.

Andregenerasjon MBUX med intuitiv betjening og læring

 

I likhet med nye S-klasse er nye C-klasse utstyrt med andregenerasjon MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Med dette blir bilens interiør enda mer digitalt og intelligent, ettersom både maskinvare og programvare har gjort store fremskritt. En krystallklar LCD-skjerm gjør det enkelt å kontrollere kjøretøy- og komfortfunksjoner.

Stemmeassistenten “Hei Mercedes” har blitt mer interaktiv og er i stand til å lære ved å aktivere online-tjenestene i Mercedes me-appen. Dessuten kan visse handlinger utføres selv uten aktiveringsnøkkelordet, som blant annet å ta en telefonsamtale. “Hei Mercedes” kan også hjelpe deg med bilens funksjoner, og du kan for eksempel spørre om hvordan du kobler til en smarttelefon via Bluetooth eller hvor førstehjelpsutstyret finnes. “Hei Mercedes” er også i stand til å gjenkjenne passasjerene i bilen.

Verdenspremiere på nye C-Klasse All-Terrain

Nye C-Klasse All-Terrain er godt egnet i terrenget. Den har 40 millimeter høyere bakkeklaring enn konvensjonell C-Klasse stasjonsvogn, 4MATIC firehjulstrekk som standard og et interiør som henter høydepunkter fra S-Klasse.

Pris C-Klasse 220d All-Terrain fra kr 717.000,- inkl. frakt og levering Oslo.

C-Klasse