Helt nye EQB, en elbil med 7 seter fra Mercedes-EQ

Helt nye EQB er den første elbilen med 7 seter fra Mercedes-EQ. Med fleksible plassløsninger tar den med seg alle de positive egenskapene fra GLB, og kombinerer dem med en svært effektiv drivlinje. EQB har en elektrisk rekkevidde på opptil 419 kilometer (WLTP), kommer med 4MATIC firehjulstrekk, skyvbare bakseter og 7 seter som norsk standard.

Nå er modellene endelig klare for bestilling, og de er forventet på norske veier innen kort tid.

Pris EQB 300 4MATIC fra kr. 489.800,- inkludert frakt og levering Oslo.

Ferdig utstyrt EQB 300 4M Progressive Edition

Inkl. vinterhjul og metallic lakk

Kun kr 549.000 (inkl. lev.)*

Kundefordel 7.400,-

Fleksible plassløsninger og mulighet for 7 seter

EQB har et romslig interiør. Derfor har modellen fått en tredje seterad som norsk standard, noe som gir deg totalt 7 seter. Her kan to ekstra passasjerer med en høyde på opptil 1,65 meter sitte komfortabelt. Lastevolumet i bagasjerommet strekker seg fra 465 til 1620 liter.

Bakseteryggen på andre rad kan justeres i flere steg som standard, og som et tilvalg kan hele seteraden justeres i lengderetning med 140 millimeter. Det frigjør hele 190 liter med plass i bagasjerommet. Opptil fire barneseter kan settes inn i EQB, og baksetene i den tredje seteraden kan legges flatt ned i gulvet.

Stemmestyring og elektriske detaljer

EQB

Langs dashbordet er den velkjente Widescreen Cockpit plassert, en skjermflate som gir krystallklare digitale instrumenter. Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) har du mulighet til å bruke stemmestyring via talekommandoen «Hey Mercedes». Her kan du for eksempel be om å skru opp varmen i bilen eller bytte lys på Ambient Lighting.

Navigasjon med Electric Intelligence bidrar til en uanstrengt håndtering av EQB i hverdagen. Systemet foretar kontinuerlige områdesimuleringer med hensyn til blant annet topografi og vær, og beregner den raskeste ruten til destinasjonen, inkludert nødvendige ladestopp. Det er også i stand til å reagere dynamisk på endringer som for eksempel trafikksituasjoner eller sjåførens kjørestil. I tillegg sørger Electric Intelligence for at batteriet bringes til en optimal ladetemperatur før et planlagt ladestopp, om nødvendig.

Les mer om lading her.

Interiørets robuste karakter understrekes av elementer i aluminium. Avhengig av design- og utstyrslinjen gir et spektakulært bakgrunnsbelyst listverk og roségullfargede dekorative elementer ledetråder til den elektriske karakteren i EQB.

EQB

EQB gjennomgang med produktsjef Marius Bråten

EQB 300: Rekkevidde inntil 419 km (WLTP). Gjennomsnittlig elektrisk energiforbruk: 18.1 kWh /100 km. CO2: 0 g/km. Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Oslo (elektriske biler er ikke momsbelagt). Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om skrivefeil. Pris varer til og med 30. april 2022. Avbildet modell kan avvike fra tilbud.

Oppdag elbiler fra Mercedes-Benz

EQA

EQA er det kompakte alternativet og kan bestilles med enten forhjulsdrift og 4MATIC firehjulstrekk. Med en rekkevidde på opptil 432 km (WLTP) og tilhengerfeste som kan trekke opptil 1.800 kg er den praktisk i tillegg til å gi deg premium-følelsen.

Les mer om EQA her! 

Mercedes Elbil

EQC

Med EQC kan du oppleve fantastisk kjørekomfort sammen med en rekkevidde på opptil 414 km (WLTP). Listen over standardutstyr er lang og 4MATIC firehjulstrekk er inkludert.

Les mer om EQC her! 

 

Mercedes Elbil

EQS

Flaggskipet EQS har en utrolig rekkevidde på opptil 780 km (WLTP), mye takket være tittelen som verdens mest aerodynamiske serieproduserte bil. Bilen er full av teknologiske finesser som MBUX Hyperscreen, DIGITAL LIGHT og automatiske dører.

Les mer om EQS her! 

Mercedes Elbil

EQV

EQV er en premium elektrisk flerbruksbil med plass til opptil 8 personer. Rekkevidden er på opptil 357 km (WLTP), og bilen kan leveres i to lengder, hvor den lengste er på 5,4 meter.

Les mer om EQV her! 

Kommende elbiler fra Mercedes-Benz

Mercedes Elbil

EQE

Med flere elementer fra flaggskipet EQS vil EQE imponere mange. Bilen vises for første gang på IAA MOBILITY 2021 i september.

Les mer om EQE her!