Helt nye EQB, en elbil med syv seter fra Mercedes-EQ

Nye EQB er en kompakt elbil med syv seter og fleksible plassløsninger, den perfekte familiebilen.
Den tar med seg alle de positive egenskapene fra GLB, og kombinerer dem med en svært effektiv drivlinje. Elektrisk rekkevidde er på opptil 419 kilometer (WLTP), og EQB kan leveres i kombinasjon med 4MATIC firehjulstrekk.

Forventet lansering er i slutten av 2021.

 

Dersom du ikke fikk med deg den digitale verdenspremieren kan du se den her!

Fleksible plassløsninger og mulighet for syv seter

Du kan bestille EQB med en tredje seterad som tilleggsutstyr, noe som gir deg totalt syv seter. Her kan to ekstra passasjerer med en høyde på opptil 1,65 meter sitte komfortabelt. Lastevolumet i bagasjerommet strekker seg fra 495 liter til 1710 liter i utgaven med fem seter, og fra 465 til 1620 liter i utgaven med syv seter.

Bakseteryggen på andre rad kan justeres i flere steg som standard, og som et tilvalg kan hele seteraden justeres i lengderetning med 140 millimeter. Det frigjør hele 190 liter med plass i bagasjerommet. Opptil fire barneseter kan settes inn i EQB, og baksetene i den tredje seteraden kan legges flatt ned i gulvet.

Stemmestyring og elektriske detaljer

Langs dashbordet er den velkjente Widescreen Cockpit plassert, en skjermflate som gir krystallklare digitale instrumenter. Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) har du mulighet til å bruke stemmestyring via talekommandoen «Hey Mercedes». Her kan du for eksempel be om å skru opp varmen i bilen eller bytte lys på Ambient Lighting. Interiørets robuste karakter understrekes av elementer i aluminium. Avhengig av design- og utstyrslinjen gir et spektakulært bakgrunnsbelyst listverk og roségullfargede dekorative elementer ledetråder til den elektriske karakteren i EQB.

Meld din interesse