Mercedes-AMG EQE

Helt nye Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC

Mercedes-Benz fortsetter med elektrifiseringen av bilparken og EQE er nyeste modell fra Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC har en effekt på opptil 476 hestekrefter, et dreiemoment på opptil 858 Nm, 4MATIC firehjulstrekk og elektrisk rekkevidde på opptil 534 km (WLTP). Den revolusjonerende DIGITAL LIGHT-teknologien gir bedre presisjon under krevende lysforhold, og bilen er svært manøvrerbar og kvikk med styrevinkel på opptil 3,6 grader som standard.

Pris Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC fra kr 919 800,-*

Kraftig elektrisk drivlinje

Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC har to elektriske motorer og fullt variabelt firehjulstrekksystem som optimalt fordeler kraften under alle kjøreforhold. Sammenlignet med et mekanisk firehjulstrekksystem, sørger det elektriske systemet for en betydelig raskere respons. Effekten er på opptil 476 hestekrefter, og dreiemomentet er på opptil 858 Nm. Det gir EQE 43 4MATIC en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 4,2 sekunder.

Bakakselstyring med styrevinkel på opptil 3,6 grader

Bakakselstyring med en styrevinkel på opptil 3,6 grader er standard på EQE 43 4MATIC. Samspillet mellom for- og bakakselstyring er designet for å oppnå smidig respons, selv med liten styreinnsats. Ved hastigheter under 60 km/t styrer bakhjulene i motsatt retning av forhjulene. Dette gjør EQE 43 4MATIC meget manøvrerbar og kvikk, selv i trange områder. Ved hastigheter over 60 km/t styrer bakhjulene i den samme retningen som forhjulene. Det gir økt stabilitet, spesielt ved raske filskift eller ved en plutselig unnamanøver.

Ny batterigenerasjon med en kapasitet på 90,6 kWh

EQE 43 4MATIC har et kraftig høyytelsesbatteri med en nettokapasitet på 90,6 kWh. I kjøremodusene Sport og Sport+ er fokuset på ytelse, mens i komfortmodus er fokuset på rekkevidde. Den innovative programvaren for batteristyringen tillater skybaserte oppdateringer (OTA).

Modellen kan hurtiglades med opptil 170 kW på hurtigladestasjoner, og med opptil 22 kW via ladeboks gjennom den kraftige ombordladeren. En rekkevidde på nye 180 kilometer (WLTP) kan lades opp på kun 15 minutter under rette forhold. Ladetiden effektiviseres med intelligent termisk styring når navigasjon aktiveres med Electric Intelligence. Batteriet kan dermed forvarmes eller kjøles under kjøring slik at bilen når det ideelle temperaturvinduet på en hurtigladestasjon, som muliggjør raskere lading.

AMG EQE

Følelsen av AMG

Mercedes-AMG-modeller har alltid skapt følelser, og lyden har vært viktig del av AMG-opplevelsen. Ved hjelp av spesielle høyttalere, bassaktuatorer og en lydgenerator, skaper systemet en unik lydopplevelse. Tonaliteten og intensiteten til eksklusive AMG SOUND EXPERIENCE baserer seg enten på kjørestatus, det valgte kjøreprogrammet eller førerens ønsker, både innvendig og utvendig.

EQE 43 4MATIC har et høyt nivå av standardutstyr. Blant annet er DIGITAL LIGHT med 2,6 millioner mikrospeil, elektriske memoryseter foran, speilpakke, smartphonepakke, luftfjæring og 3,6 graders bakakselstyring standard. EQE 43 4MATIC kan bestilles med valgfrie MBUX Hyperscreen. Denne store, buede skjermenheten, gir et visuelt inntrykk av å sveve fra A-stolpe til A-stolpe. Passasjeren foran får et eget display- og kontrollområde, noe som gjør reiser morsommere og mer underholdende.

*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Oslo (elektriske biler er ikke momsbelagt). Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Forbehold om skrivefeil. Pris varer til og med 20. september 2022.

Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpesystemer og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vennligst gjør deg kjent med instruksjonene i instruksjonsboken og systembegrensningene som er beskrevet der.