EQS SUV

Helt nye EQS SUV fra Mercedes-EQ

Nye EQS SUV byr på en luksuriøs opplevelse med et høyt nivå av komfort for opptil syv personer. Den nye modellen har en stor mengde med standardutstyr, og inkluderer blant annet AIRMATIC luftfjæring, bakakselstyring og elektrisk andre seterad.

EQS SUV forventes på norske veier i begynnelsen av 2023.

Meld din interesse her for å bli oppdatert på nyheter om EQS SUV.

Rekkevidde på over 600 km (WLTP)

EQS SUV vil få en rekkevidde på opptil 660 kilometer etter WLTP-standarden. Den har et litium-ion-batteri med opptil 12 cellemoduler, og en batterikapasitet på 107,8 kWh. Den innovative programvaren for batteristyringen er utviklet internt og tillater skybaserte oppdateringer (OTA). Energistyringen til EQS SUV holdes derfor oppdatert gjennom hele livssyklusen til bilen.

 

EQS SUV kan lades med opptil 200 kW på hurtigladestasjoner, og med opptil 22 kW via den kraftige ombordladeren. En rekkevidde på nye 300 kilometer (WLTP) kan lades opp på kun 15 minutter under rette forhold.

Mercedes-Benz User Experience

Med lærbar programvare tilpasser MBUX seg til brukeren og gir vedkommende personlige forslag til flere av infotainment-, komfort- og kjøretøyfunksjonene. «Magic modules» vil optimaliseres kontinuerlig både av endringer i omgivelse og av brukeradferd. Hvis sjåføren eksempelvis regelmessig skrur på rattvarme samtidig med setevarme, vil rattvarme foreslås så snart setevarmen er aktiv. Mercedes-Benz User Experience vil være enkelt tilgjengelig for fører med MBUX Hyperscreen. Denne store, buede skjermenheten, ser ut til å sveve fra A-stolpe til A-stolpe. Under en felles glassflate finnes tre skjermer som visuelt smelter sammen til en. Den valgte visningsstilen vises jevnt på alle skjermene og lysstyrken er tilpasset lysforholdene i interiøret.

Meld din interesse