Opplev G-Klasse

Vårt “G-Class Experience Center” i Graz gir G-Klasse-entusiaster og offroadspesialister all spenningen de trenger. Test dine personlige grenser med G-Klasse og test ikonet under de ekstreme forholdene den ble utviklet for. Ledsaget av våre profesjonelle instruktører vil du få sjansen til å oppleve de fantastiske offroad- og on-road-egenskapene til G-Klasse.

Med legenden i terrenget

 

Sett deg bak rattet selv og opplev klatreevnen til G-Klasse på forskjellige overflater – helt til toppen av G Rock. Gi G-Klasse et gjørmebad i skogen uten å bli våt, naviger Schöckl-stien, og opplev G-Klasse i 30 grader – vi snakker ikke om utetemperaturen! Manøvrer G-Klasse gjennom dypt vann og opplev ren kjøreglede.

 

Stigning opp til 100%


Helning opp til 30%


Akselvridning


 

Program


Individuell ankomst.

Shuttle: Du blir hentet på vårt partnerhotell Aiola Living – starten på et uforglemmelig eventyr.

Velkommen: Vi ønsker deg velkommen til den vakre byen Graz, fødestedet til G-Klasse.

‘G Rock’ terrengkjøringsmodul: I denne modulen vil det bli tydelig hva ikonet ble bygget for. Du kan forvente stigninger på opptil 80 % på ulike overflater som stein og grus.

Lunsj: Teamet tilbyr en rekke kulinariske delikatesser på G Base.

Kjøremodul på veien inkludert “Dynamic area”: Enten det er slalåm, kjøreegenskaper eller unnamanøvrer – vil du oppleve dynamikken til G-Klasse på veien, spesielt i vårt dynamiske område.

 

 

 

 

 

‘Forest’ terrengkjøringsmodul: I denne modulen får G-Klasse igjen vise seg fra sin villeste side – gjennom vann, gjørme, bakker og mye mer.

Eventyrturer som passasjer: Håndtaket i G-Klasse får en spesiell betydning under en tur med “Schöckl Downhill Feeling” gjennom skogen og i en stigning på 100 % på “Iron Schöckl”.

Farvel: På slutten av arrangementet vil du motta en veldig spesiell suvenir for å minnes denne ekstraordinære dagen.

Shuttle: Avhengig av dine planer tar vi deg til vårt partnerhotell Aiola Living eller til flyplassen.

Individuell avreise.