Vår produktspesialist viser deg nye Mercedes-Benz S-Klasse

Vår produktspesialist har tatt en titt på vår nye Mercedes-Benz S 400d 4MATIC. I videoen går han gjennom bilens elegante design, moderne teknologi og luksuriøse interiør.

 

Mercedes-Benz S-Klasse: enestående komfort og teknologi

Nye S-Klasse fokuserer på det vesentlige: enestående komfort- og teknologi. Enten du er fører eller passasjer i baksetet. Det banebrytende betjeningskonseptet MBUX og luksuriøse materialer sørger for en kjøreopplevelse du aldri før har sett maken til.

Oppdag en intuitiv kjøreopplevelse på høyeste nivå: Med det store head-up displayet i frontruten har du den nyeste visningsteknologien i synsfeltet ditt. Augmented reality-visningen suppleres med det innovative instrumentpanelet med 3D-skjerm. Betjeningen kan foregå med stemmestyring eller sentral berøringsskjerm, og det intelligente infotainmentsystemet MBUX kan om ønskelig lære seg dine vaner og ta initiativ for deg.

Moderne design og DIGITAL LIGHT

Med kort overheng foran, lang akselavstand og balansert bakoverheng, er nye S-Klasse designet som en klassisk luksussedan med perfekte proporsjoner og flate dørhåndtak. Fronten imponerer med sin høye radiatorgrill, hvor hovedlyktene kjennetegner bilens frontaspekt. De har tre-punkts kjørelys-signatur som er typisk for S-Klasse, men de er smalere og har et mer dynamisk utseende enn tidligere. For første gang presenteres DIGITAL LIGHT lykter som gir deg ideelle lysforhold – optimalt tilpasset andre trafikanter og omgivelsene.

De innfelte dørhåndtakene (tilleggsutstyr) er et nytt komponent. De «spretter» ut elektronisk når føreren nærmer seg, eller når den ytre overflaten på dørhåndtaket strykes med KEYLESS-GO.

Sikkerhet: nyvinninger som sørger for en trygg kjøreopplevelse.

Med nye S-Klasse kommer Mercedes-Benz enda et stort skritt nærmere visjonen om ulykkesfri kjøring. Føreren støttes av mange nye eller utvidede kjøreassistansesystemer. Når fare truer, kan assistansesystemene gi merkbar avlasting og støtte og bidra til å unngå farlige situasjoner. Som for eksempel har Mercedes-Benz lagt til en ny funksjon av PRE-SAFE® Impulse Side: Når en sidekollisjon truer, kan karosseriet løftes med opptil 80 millimeter med E-ACTIVE BODY CONTROL fjæring i løpet av noen tiendedeler av et sekund like før en forestående kollisjon. Dette reduserer belastningen på dørkonstruksjonene, siden dørterskelen kan absorbere mer av energien takket være sin høyere posisjon. Som et resultat kan deformasjon av passasjercellen og belastningen som påvirker passasjeren reduseres. Radarsensorer brukes til å gjenkjenne et potensielt sidekrasj.

Priser og kjøpsinformasjon

Nye Mercedes-Benz S-Klasse er tilgjengelig med norske priser fra kr 1.332.900,-. En plug-in hybrid med helelektrisk rekkevidde på ca. 100 kilometer er forventet i løpet av 2021.

Du kan laste ned prislisten for nærmere kjøpsinformasjon og priser, eller ta kontakt med din nærmeste forhandler via kontaktskjema øverst på siden.