EQA

Helt nye EQA fra Mercedes-EQ

Nye EQA er den første elektriske kompakt-SUV’en fra Mercedes-EQ.

Den tar med seg alle de positive egenskapene til søstermodellen GLA, og kombinerer dem med en svært effektiv elektrisk drivlinje.

Første modell ved markedslansering var EQA 250 med 190 hk og har en elektrisk rekkevidde på inntil 494 kilometer (WLTP).
EQA 300 4MATIC og EQA 350 4MATIC kommer med 4MATIC firhjulsdrift og elektrisk rekkevidde på inntil 432 kilometer (WLTP).

 

Pris EQA 250 fra kr 441.800,- inkl. frakt og levering Oslo.

 

 

Elektroestetikk

EQA kommer med EQ-familiens distinkte «Black Panel»-grill og den kontinuerlige lyslisten foran og bak. En horisontal fiberoptisk stripe forbinder LED-lyktene i front, mens LED-baklyktene smelter sømløst inn i den avsmalnende LED-lyslisten, og understreker dermed inntrykket av bredde.

En indikasjon på den elektriske karakteren i EQAs interiør er et nytt belyst dekorelement og roségullfarget dekor på ventilasjonsåpningene, setene og nøkkelen. Spesialmodellen Edition 1 har i tillegg perforerte skinnseter der blått stoff bryter gjennom de hvite setene.
Sitteposisjonen er høy og oppreist, noe som er typisk for en SUV og gjør det ikke bare behagelig for å komme inn og ut, men forbedrer også oversikten i trafikkbildet. Baksetet kan nedfelles i en 40:20:40-splitt.

 

Omfattende standardutstyr

Inkludert som standard er det intuitive infotainment-systemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Videre inkluderes LED High Performance-frontlykter med adaptiv fjernlysassistent, elektrisk EASY-PACK bakluke, 18-tommers lettmetallfelger, Ambient lighting med 64 farger, luksuriøse seter med fireveis justerbar korsryggstøtte, ryggekamera for ekstra bekvemmelighet og bedre oversikt under manøvrering, og et multifunksjons sportsratt i skinn. Den nye modellen kan tilpasses videre med en av de to design- og utstyrslinjene AMG Line og Electric Art, samt med nattpakken.

4MATIC firehjulstrekk, tilhengerfeste og takstativ

Tilhengerfeste med ESP® tilhengerstabilisering er tilgjengelig som et alternativ for EQA. Det er elektrisk innfellbart, noe som både er praktisk, og elegant når det ikke er i bruk. Tauekapasiteten til EQA 250 er 750 kilo og er godkjent for bruk med sykkelstativ.

EQA 300 4MATIC og EQA 350 4MATIC kan leveres med tilhengerfeste som kan trekke inntil 1.800 kg.

Gudrun, Erlend og Olav (2) dro på tur med nye EQA fra Mercedes-EQ.

Mercedes EQA

Gudrun, Erlend og Olav bor på Årvoll i Oslo. Mandag til fredag skal mange transportbehov løses: levering i barnehage, kjøring til jobb, henting i barnehage, og alt imellom. Bil er vesentlig for å få hverdagen til å gå opp. Men også til å få familien ut på tur.

Se utvalget av nåværende elbiler fra Mercedes-EQ

Mercedes Elbil

EQB

EQB er det kompakte og praktiske alternativet med 7 seter og fleksible plassløsninger. Rekkevidden er på opptil 419 km (WLTP) og bilen kan leveres i kombinasjon med 4MATIC firehjulstrekk.

Les mer om EQB her!

Mercedes Elbil

EQC

Med EQC kan du oppleve fantastisk kjørekomfort sammen med en rekkevidde på opptil 414 km (WLTP). Listen over standardutstyr er lang og 4MATIC firehjulstrekk er inkludert.

Les mer om EQC her! 

Mercedes Elbil

EQS

Flaggskipet EQS har en utrolig rekkevidde på opptil 780 km (WLTP), mye takket være tittelen som verdens mest aerodynamiske serieproduserte bil. Bilen er full av teknologiske finesser som MBUX Hyperscreen, DIGITAL LIGHT og automatiske dører.

Les mer om EQS her! 

Mercedes Elbil

EQV

EQV er en premium elektrisk flerbruksbil med plass til opptil 8 personer. Rekkevidden er på opptil 357 km (WLTP), og bilen kan leveres i to lengder, hvor den lengste er på 5,4 meter.

Les mer om EQV her! 

 

Mercedes EQE

EQE

En nyhet med høyt spenningsnivå. Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC  kombinerer sportsligheten fra en AMG og kjørekomforten i en Mercedes. 476 hk, 858 Nm og rekkevidde opptil 533 km.

Se kampanje på EQE her! 

EQA 250 Progressive: Rekkevidde inntil 420 km (WLTP). Gjennomsnittlig elektrisk energiforbruk: 17.7 – 19.0 kWh /100 km. CO2: 0 g/km. Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Oslo (elektriske biler er ikke momsbelagt). Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om skrivefeil. Pris varer til og med 31. august 2022. Avbildet modell kan avvike fra tilbud.