Helt nye Mercedes-Benz EQA

Nye EQA er den første elektriske kompakt-SUV’en fra Mercedes-Benz og lanseres allerede til våren. Den tar med seg alle de positive egenskapene til søstermodellen GLA og kombinerer dem med en svært effektiv elektrisk drivlinje.

Til markedslansering tilbys EQA 250 med 190 hk og 426 km rekkevidde (WLTP). Salget er forventet å starte i februar.
Pris fra kr. 417.900,- inkl. frakt og levering

 

Meld din interesse for å holde deg oppdatert om bilen.

Da vil du bli informert om blant annet dato for salgsstart og lansering, priser og teknisk informasjon om bilen.

Elektroestetikk

Første modell ut er EQA 250 med 190 hk og en rekkevidde 426 kilometer (WLTP). Litiumionbatteriet er integrert som et strukturelt element i bilens understell og har et energiinnhold på 66,5 kWh (netto).

EQA kommer med EQ-familiens distinkte «Black Panel»-grill og den kontinuerlige lyslisten foran og bak. En horisontal fiberoptisk stripe forbinder LED-lyktene i front, mens LED-baklyktene smelter sømløst inn i den avsmalnende LED-lyslisten, og understreker dermed inntrykket av bredde.

En indikasjon på den elektriske karakteren i EQAs interiør er et nytt belyst dekorelement og roségullfarget dekor på ventilasjonsåpningene, setene og nøkkelen. Spesialmodellen Edition 1 har i tillegg perforerte skinnseter der blått stoff bryter gjennom de hvite setene.
Sitteposisjonen er høy og oppreist, noe som er typisk for en SUV og gjør det ikke bare behagelig for å komme inn og ut, men forbedrer også oversikten i trafikkbildet. Baksetet kan nedfelles i en 40:20:40-splitt.

Omfattende standardutstyr

Inkludert som standard er det intuitive infotainment-systemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Videre inkluderes LED High Performance-frontlykter med adaptiv fjernlysassistent, elektrisk EASY-PACK bakluke, 18-tommers lettmetallfelger, Ambient lighting med 64 farger, luksuriøse seter med fireveis justerbar korsryggstøtte, ryggekamera for ekstra bekvemmelighet og bedre oversikt under manøvrering, og et multifunksjons sportsratt i skinn. Den nye modellen kan tilpasses videre med en av de to design- og utstyrslinjene AMG Line og Electric Art, samt med nattpakken.

Tilhengerfeste og takstativ

Tilhengerfeste med ESP® tilhengerstabilisering er tilgjengelig som et alternativ for EQA. Det er elektrisk innfellbart, noe som både er praktisk, og elegant når det ikke er i bruk. Tauekapasiteten til EQA 250 er 750 kilo og er godkjent for bruk med sykkelstativ.

Meld din interesse