Vinn en drømmereise i nye EQC.

I sommer har du muligheten til å oppleve en spektakulær norgesferie med nye Mercedes-Benz EQC. Vi deler ut tre turer langs norskekysten, der hver rute inkluderer tre overnattinger i vakre omgivelser. Den første ruten tar for seg Vestland, den andre Møre og Romsdal, og den tredje finner sted i Lofoten.

Konkurransen er avsluttet, under finner du inspirasjon til din Norgesferie.

Les om turen i Vestland.

Les om turen i Møre og Romsdal.

Les om turen i Nord-Norge.

EQC AMG edition

 

Rute 1: Vestland (20.-23. juli)

Vår første rute starter i Bergen, og tar deg innover mot Hardangerfjorden i retning Jondal. Herfra er det bratt stigning opp til Folgefonna, der du kan spenne på deg skiene og nyte utsikten fra toppen. Videre går turen via Odda til overnatting på naturskjønne Hotel Ullensvang. Dag to krysser du fjellet og kjører gjennom Voss, før du kommer ned til Sognefjorden og det andre overnattingsstedet, Kviknes Hotel. Siste etappe er en scenisk reise tilbake til Bergen, hvor du ender på nyåpnede Bergen Børs Hotel.

På ruten vil dere oppleve to fjelloverganger, to av Norges lengste fjorder, to isbreer og flere severdigheter. Turen strekker seg over ca. 472 km, og vil ta rundt 10 timer fordelt på tre dager. Eventuell transport fra hjemsted til og fra start- og sluttpunkt i Bergen må dekkes av vinneren selv.

Rute 2: Møre og Romsdal (13.-16. juli)

Rute nummer to starter i Ålesund og går gjennom Sunnmøre til Hellesylt. Derfra tar du ferge inn til Geiranger, hvor det er planlagt overnatting på Hotel Union. Neste dag går turen nordover fra Geiranger til spektakulære Juvet Landskapshotell. Siste reisedag tar deg ned til Åndalsnes gjennom Trollstigen, før du kjører vestover langs vakre Romsdalsfjorden tilbake til Ålesund og nyter en overnatting på stilfulle Hotel Brosundet.

  • Trollstigen

På den 303 km lange strekningen vil du oppleve unike severdigheter som Trollstigen, Trollveggen og Geirangerfjorden. Kjøreturen vil ta omtrent 8 timer fordelt på tre dager, og inkluderer tre fergeturer. Eventuell transport fra hjemsted til og fra start- og sluttpunkt i Ålesund må dekkes av vinneren selv.

Rute 3: Lofoten (6.-9. august)

På rute nummer tre kan du oppleve de silkemyke kjøreegenskapene til nye EQC, omgitt av snødekte fjell som skyter opp fra Nordsjøen. Turen til Lofoten er i samarbeid med Norwegian Adventure Company, og følger et program med guidede turer fra arktiske strender til spisse fjelltopper. I motsetning til de andre rutene i Hurtigladeruten, vil denne ruten ha base i én by, mens aktivitetene foregår i området rundt Henningsvær. Blant disse aktivitetene finner vi selvsagt en lengre kjøretur i nye Mercedes-Benz EQC.

Turen sparkes i gang med værvandring i Henningsvær. Neste dag er det topptur på programmet, og du kan nyte utsikten fra taket av Lofoten. Tredje dag står endelig EQC på programmet, der turen går fra basen i Henningsvær til Å på tuppen av Lofoten. Flyreiser mellom Oslo og Lofoten er inkludert i premien.

Konkurransen er avsluttet

Vinnere er trukket, vi gratulerer Nina Vågan, Stian Sivertsen og Marius Skram Svendsen!

Konkurranseregler

• Deltakeren må ha fylt 18 år innen konkurransedeltakelse og inneha førerkort klasse B.

• Alle deltakere må delta under eget navn, på vegne av seg selv. Mercedes-Benz Norge forbeholder seg retten til å ettergå opplysningene som er gitt før premien utleveres. Brudd på disse bestemmelsene kan medføre tap av premie.

• Vinnerens navn, bilde og stemme kan brukes i markedsføring av Mercedes-Benz Norge, i interne og eksterne kanaler, betalte og ubetalte. Vinneren forplikter seg til å dokumentere reisen gjennom foto, film og tekst, og gir samtidig Mercedes-Benz Norge retten til å bruke materiellet i Norge, i interne og eksterne kanaler, betalte og ubetalte. Mercedes-Benz Norge har også rett til å bearbeide tekst, foto og film som vi har mottatt fra deltaker. Gjennom deltakelse i konkurransen godkjenner deltaker bruksrettighetene over.

• Med mindre noe annet klart fremgår av premiebeskrivelse, eller det uomtvistelig er avtalt, er Mercedes-Benz Norge ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien. Dette gjelder for eksempel transport til avreisested, kost, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

Se fullstendige regler her.

Vinnere av EQC Hurtigladeruten 2020

Vi gratulerer Nina Vågan, Stian Sivertsen og Marius Skram Svendsen!