Ladbar hybrid fra Mercedes-Benz – tilpasset ditt behov

En ladbar hybrid fra Mercedes-Benz kombinerer fordelene fra to verdener med å la deg kjøre helelektrisk på hverdagsturer, og skifte sømløst til bensin- eller dieselmotor når du trenger det. Utvalget av ladbare hybrider strekker seg fra kompakte modeller, til større SUV-er med en elektrisk rekkevidde på opptil 130 km (WLTP). Her kan du bli kjent med våre ulike varianter av ladbar hybrid.

Test av plug-in hybrid fra Mercedes-Benz

Elektrifiseringen fortsetter hos Mercedes-Benz, og det er tydelig at den dynamiske forbedringen og oppgraderingen av modellene er nyttig. Dette synliggjøres blant annet når vår ladbare hybrid SUV Mercedes-Benz GLE 350 får svært god omtale i test utført av motor.no. «Diesel eller ikke: Aldri har vi kjørt lenger på strøm i en ladehybrid. Denne GLE-modellen kan i praksis være elbil det meste av tiden for svært mange.» skriver de.

 

Plug-in hybrid

Mercedes-Benz SUV som ladbar hybrid

 

Ladbar hybrid

I en plug-in hybrid SUV fra Mercedes-Benz får du alle fordelene som følger ved å kjøre ladbar hybrid, kombinert med den gode plassen, kjørekomforten og den opplevde sikkerheten som følger en SUV. En SUV med firehjulstrekk, som GLC eller GLE , kan også være mer gunstig ved fremkommelighet på vinterføre, noe som kan komme godt med under tøffe vintre med mye snø.

Se en komplett oversikt over våre plug-in hybrid modeller her.

Se aktuelle pakker for plug-in hybrid-modeller her.