Plug-in hybrid fra Mercedes-Benz

Ladbar hybrid fra Mercedes-Benz – tilpasset ditt behov

En ladbar hybrid fra Mercedes-Benz kombinerer fordelene fra to verdener med å la deg kjøre helelektrisk på hverdagsturer, og skifte sømløst til bensin- eller dieselmotor når du trenger det. Utvalget av ladbare hybrider strekker seg fra kompakte modeller, til større SUV-er med en elektrisk rekkevidde på opptil 97 km (WLTP). Her kan du bli kjent med våre 22 ulike varianter av ladbar hybrid.

Test av plug-in hybrid fra Mercedes-Benz

Plug-in hybrid

Plug-in hybrid fra Mercedes-Benz måler svært godt på tester av ladbar hybrid biler. I TV2’s test av Mercedes A250 e skriver de blant annet: «Det som gjør nye A250e ekstra interessant er batteripakken. Den er på 15,6 kWt, og sørger for at nykommeren har best elektrisk rekkevidde i klassen – på opptil 69 kilometer målt etter WLTP-metoden». Etter å ha testet den ladbare hybriden på langtur skriver de: «Endelig – slik skal en ladbar hybrid være. Mercedes A250e er rett og slett genial.»

Elektrifiseringen fortsetter hos Mercedes-Benz, og det er tydelig at den dynamiske forbedringen og oppgraderingen av modellene er nyttig. Dette synliggjøres blant annet når vår ladbare hybrid SUV Mercedes-Benz GLE 350 får svært god omtale i test utført av motor.no. «Diesel eller ikke: Aldri har vi kjørt lenger på strøm i en ladehybrid. Denne GLE-modellen kan i praksis være elbil det meste av tiden for svært mange.» skriver de.

 

Plug-in hybrid

Mercedes-Benz SUV som ladbar hybrid

 

Ladbar hybrid

Av våre nåværende plug-in modeller er tre av disse ulike SUV-utgaver:

      • GLA
      • GLC
      • GLE

I en plug-in hybrid SUV fra Mercedes-Benz får du nemlig alle fordelene som følger ved å kjøre ladbar hybrid, kombinert med den gode plassen, kjørekomforten og den opplevde sikkerheten som følger en SUV. En SUV med firehjulstrekk, som GLC eller GLE , kan også være mer gunstig ved fremkommelighet på vinterføre, noe som kan komme godt med under tøffe vintre med mye snø.

Se utvalget av nåværende plug-in hybrid-modeller fra Mercedes-Benz:

A-Klasse

A-Klasse plug-in hybrid har en firesylindret forbrenningsmotor som gir en systemeffekt på 218 hk og et dreiemoment på 450 Nm. Akselerasjonen fra 0-100 km/t går unna på 6,6 sekunder. Hengerfeste kan leveres som tilleggsutstyr og bilen kan da trekke inntil 1600 kg. Imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 72 km (WLTP).

Se kampanjen her!

B-Klasse

B-Klasse plug-in hybrid kommer med en elektrisk rekkevidde på inntil 69 km (WLTP). Denne modellen byr på svært gode plassforhold med mulighet for justerbare bakseter (ekstrautstyr) og et bagasjerom på inntil 515 liter målt opp til taket. Hengerfeste kan leveres som tilleggsutstyr og bilen kan da trekke inntil 1600 kg.

Se kampanjen her!

CLA Shooting Brake

CLA Shooting Brake plug-in hybrid kombinerer sportsligheten til en Coupé og bagasjeplassen til en stasjonsvogn. Modellen kommer med en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 69 km (WLTP), og det nye multimediesystemet MBUX.

Se kampanjen her!

CLA Coupé

CLA Coupé er vår minste designcoupé, og har en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 73 km (WLTP). Dette er modellen for deg som vil ha det ypperste innen bildesign – både når det gjelder eksteriør og interiør.

Se kampanjen her!

E-Klasse sedan

Ladbar hybrid

E-Klasse sedan plug-in hybrid med en elektrisk rekkevidde på opptil 49 km (WLTP). E-Klasse sedan har en progressiv fremtoning med det langstrakte panseret med Power Domes, nyutformede frontlykter og moderne felgdesign.

Se kampanjen her!

E-Klasse stasjonsvogn

E-klasse stasjonsvogn plug-in hybrid har et dynamisk design og et romslig bagasjerom. Den kan bestilles med firehjulstrekk, og har en elektrisk rekkevidde inntil 48 km (WLTP).

Se kampanjen her!

GLA SUV plug-in hybrid

GLA plug-in hybrid har en klasseledende elektrisk rekkevidde på inntil 63 km (WLTP). Denne ladbare hybrid SUVen har mulighet til å trekke henger på inntil 1800 kg.

Se kampanjen her!

GLC SUV plug-in hybrid

https://kampanje.mercedes-benz.no/personbil/plugin-hybrid/glc

GLC SUV plug-in hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 49 km (WLTP). Modellen tilbyr enestående komfort med et romslig interiør, og kommer som standard med en rekke assistanse- og sikkerhetssystemer. GLC 300 e er tilgjengelig med bensinmotor, mens GLC 300 de har dieselmotor. To karosserivarianter gir deg muligheten til å velge mellom SUV eller Coupé.

Se kampanjen her!

GLE SUV plug-in hybrid

https://kampanje.mercedes-benz.no/personbil/plugin-hybrid/gle

GLE SUV plug-in hybrid har firehjulstrekk og byr på imponerende 97 kilometer elektrisk rekkevidde (WLTP). Denne modellen er klasseledende innen blant annet elektrisk rekkevidde, sikkerhet og kjørekomfort. GLE leveres både som SUV og Coupé.

Se kampanjen her!