Elbil fra Mercedes-EQ.

Stadig flere ønsker å bytte til elbil, og utvalget vokser raskt. En elbil fra Mercedes-EQ er nå tilgjengelig i alle segmentene vi betjener, og ved å gå fra «elektrisk først» til «kun elektrisk», vil Mercedes-Benz være helelektrisk fra 2030. Valgmulighetene er mange – fra EQA til EQS. Uansett hvilke du velger, så gjør du gode valg.
Se komplett utvalg her.

Endringer kan ha forekommet etter at denne siden ble publisert. Vennligst besøk www.mercedes-benz.no for prisinformasjon og tekniske data.

Elbiler fra Mercedes-EQ

EQA

EQA er det kompakte alternativet og kan bestilles med enten forhjulsdrift og 4MATIC firehjulstrekk. Med en rekkevidde på opptil 495 km (WLTP) og tilhengerfeste som kan trekke opptil 1.800 kg er den praktisk i tillegg til å gi deg premium-følelsen.

Les mer og se anbefalte pakker her! 

 

Mercedes EQB

EQB

EQB er det kompakte og praktiske alternativet med 7 seter og fleksible plassløsninger. Rekkevidden er på opptil 473 km (WLTP) og bilen kan leveres i kombinasjon med 4MATIC firehjulstrekk.

Les mer og se anbefalte pakker her!

 

Mercedes EQE

EQE

En nyhet med høyt spenningsnivå. Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC  kombinerer sportsligheten fra en AMG og kjørekomforten i en Mercedes. 476 hk, 858 Nm og rekkevidde opptil 535 km.

Les mer og se anbefalte pakker her! 

 

Mercedes Elbil

EQS

Flaggskipet EQS har en utrolig rekkevidde på opptil 784 km (WLTP), mye takket være tittelen som verdens mest aerodynamiske serieproduserte bil. Bilen er full av teknologiske finesser som MBUX Hyperscreen, DIGITAL LIGHT og automatiske dører.

Les mer og se anbefalte pakker her! 

 

EQE SUV

Nye EQE SUV byr på en luksuriøs opplevelse med et høyt nivå av komfort. Tilhengerfeste, DISTRONIC adaptiv cruise control, 360 graders kamera med parkeringsassistent, elektriske seter med minnefunksjon samt varmepumpe er standard i EQE SUV. Rekkevidden er opptil 550 km.

Les mer og se anbefalte pakker her!

 

Mercedes EQS SUV

EQS SUV

Nye EQS SUV byr på en luksuriøs opplevelse med et høyt nivå av komfort. Den nye modellen har en stor mengde med standardutstyr, og inkluderer blant annet AIRMATIC luftfjæring, bakakselstyring med en styrevinkel på opptil 4,5 grader og elektrisk 2. seterad. Rekkevidde opptil 616 km.

Les mer og se anbefalte pakker her!

 

Mercedes Elbil

EQC

Med EQC kan du oppleve fantastisk kjørekomfort sammen med en rekkevidde på opptil 437 km (WLTP). Listen over standardutstyr er lang og 4MATIC firehjulstrekk er inkludert.

Les mer og se anbefalte pakker her! 

 

Mercedes Elbil

EQV

EQV er en premium elektrisk flerbruksbil med plass til opptil 8 personer. Rekkevidden er på opptil 357 km (WLTP), og bilen kan leveres i to lengder, hvor den lengste er på 5,4 meter.

Les mer her! 

 

Konfigurer elbiler fra Mercedes-EQ

Konfigurer din elbil fra Mercedes-EQ her!

Fordeler med elbil

 

Det er flere fordeler med å kjøre elbil. En ting er miljøaspektet, men det er også flere økonomiske fordeler.

Her er et utvalg fordeler med elbil:

   • Ingen lokale utslipp
   • Minimalt med støy
   • Lavere bompengetakster og parkeringskostnader
   • Billigere service

Mercedes ElbilMercedes Elbil

FIREHJULSTREKK

Elbil med firehjulstrekk

De siste årene har vi sett en økt interesse for elbiler med firehjulstrekk grunnet fordeler i form av økt sikkerhet og fremkommelighet. Med en elbil med firehjulstrekk vil du merke økt stabilitet på utfordrende kjøreforhold som snø, is og grus, samt økt kjørekomfort grunnet balansert vektfordeling. Mercedes-Benz sitt drivverk som gir fremdrift på alle hjul heter 4MATIC firehjulstrekk og gir deg en optimal kjøreopplevelse uansett føre.

Se en komplett oversikt over elbiler fra Mercedes-EQ her!

Rekkevidde elbil

Alle nye elbiler fra Mercedes-EQ har en rekkevidde på godt over 300 kilometer etter WLTP-standarden. Sammen med et godt utbygget ladenettverk dekker dette behovet for de fleste. I tillegg tilbys modeller med ekstra lang rekkevidde, som flaggskipet EQS med opptil 780 kilometer (WLTP).

I januar 2022 ble VISION EQXX vist frem. VISION EQXX er pakket med banebrytende energieffektive løsninger, og vil kunne kjøre over 1.000 kilometer på en lading, basert på interne digitale simuleringer i virkelige trafikkforhold. Det gir et forbruk på under 10 kWh per 100 kilometer. Teknologiske fremskritt gjort med Vision EQXX vil bli tilpasset og potensielt brukt i nye elektriske arkitekturer.

 

VISION EQXX

Mercedes ElbilMercedes ElbilMercedes Elbil

Lading av elbil

Du kan lade din elbil på tre forskjellige måter:

   • Hurtiglading
   • Normallading opptil 22 kW
   • Lading i stikkontakt (nødlading)

Ved hurtiglading har du mulighet til å lade opp batteriet på din elbil raskt. Det vil typisk ta fra 20 til 45 minutter å lade batteriet opp fra 10 til 80%, avhengig av batteriets størrelse og maksimal ladehastighet på både bil og ladestasjon. Dermed er det perfekt å hurtiglade sammen med en liten matpause dersom du er på langtur.

Normallading gir en ladeeffekt fra 3,6 til 22 kW. Her brukes som regel en Type 2-kabel, og du finner ofte ladepunktene tilknyttet offentlige ladestasjoner, utenfor butikker, i borettslag eller i din egen ladeboks hjemme. Det går ikke like fort å lade som ved hurtiglading, men står du over natten bør du ha fulladet bil neste dag.

Lading i stikkontakt kalles ofte for nødlading. De fleste forbinder lading i stikkontakt med noe som gjøres hjemme, men det finnes fortsatt noen offentlige ladepunkter som enda ikke har konvertert til normallading og Type 2-kabel. Lading i stikkontakt er det tregeste alternativet og bør kun benyttes dersom andre ladepunkter ikke er tilgjengelig. Skal det lades på stikkontakt er det viktig at det lades på en jordet separat kurs. På generell basis så anbefales det ikke å lade i vanlig stikkontakt hjemme fordi kontakten ikke er ment for denne typen belastning over tid, og det gir dermed fare for varmgang.

Anbefalte pakker for elbiler fra Mercedes-EQ

Se utvalget og kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller bestill prøvekjøring.

Se anbefalte pakker her!