Fri flyt: Der eventyret starter

Der eventyret starter.

Sammen med frikjører Robert Aaring og Fri Flyt har vi laget en helt ny web-serie, som har fått navnet «Der eventyret starter». Gjennom 3 episoder blir vi med Robert og hans lille familie til Sunnmørsalpene, og blir bedre kjent med deres forhold til fjellet, naturen og livet på ski. Selvsagt ispedd unike og spektakulære bilder av både ski- og bilkjøring.

Fri flyt med profesjonell frikjører Robert Pallin Aaring og Mercedes-Benz EQC

For den aktive familien.

Mercedes-Benz EQC

I EQC møtes bærekraft, drivkraft og tiltrekningskraft. EQC er en helelektrisk bil for kvalitetsbevisste sjåfører, med overlegen kjørekomfort og rom for en hel families aktive livstil. EQC leveres selvsagt med 4MATIC firehjulstrekk, rekkevidde på inntil 414 km (WLTP), og mulighet for både takstativ og hengerfeste.


Mercedes-Benz EQA

EQA

EQA er det kompakte alternativet og kan bestilles med enten forhjulsdrift og 4MATIC firehjulstrekk. Med en rekkevidde på opptil 432 km (WLTP) og tilhengerfeste som kan trekke opptil 1.800 kg er den praktisk i tillegg til å gi deg premium-følelsen.

Les mer om EQA her! EQB

EQB er det kompakte og praktiske alternativet med 7 seter og fleksible plassløsninger. Rekkevidden er på opptil 419 km (WLTP) og bilen kan leveres i kombinasjon med 4MATIC firehjulstrekk.

Les mer om EQB her!