Hurtigladeruten:
Den perfekte ferien, i den perfekte feriebilen.

Som en av de heldige vinnerne av Hurtigladeruten, fikk Marius og Kjetil oppleve det beste Møre og Romsdal har å by på – i en bil Kjetil nå skulle ønske han hadde kjøpt.  

 

Hva var høydepunktet på reisen?

Synes det er vanskelig å velge ett høydepunkt. Geiranger er jo helt fantastisk. Hele stedet har bare en utrolig atmosfære. Juvet Landskapshotell var nok det fineste og mest spennende stedet å overnatte, med veldig hyggelige mennesker. Vi tok også en svipptur ut til Alnes Fyr og Blimsanden utenfor Ålesund, som også var helt fantastisk. Så alt i alt var vel høydepunktet turen som helhet.

 

«Vi hadde pakket for en aktiv ferie, og hadde med oss rikelig med utstyr, men det var ikke noe problem.»

Kjente dere til Mercedes-Benz EQC før dere deltok i Hurtigladeruten?

Jeg hadde sikla litt på bilen på nett da vi skulle kjøpe ny bil før sommeren, men valget falt på en annen. Erfaringen etter Hurtigladeruten er at jeg valgte feil. EQCen er helt fantastisk å kjøre, faktisk en av de bedre jeg har kjørt.

Bilen fungerte også  helt topp som feriebil. Vi hadde pakket for en «aktiv» ferie, og hadde med oss rikelig med utstyr, men det var ikke noe problem. Kjørekomforten er 10/10, og det å kunne få litt massasje underveis toppet det hele. Underholdning og musikkanlegg, som er et viktig punkt for oss, var også helt nydelig. Alt i alt en veldig morsom bil å kjøre!

 

Er Norge i ferd med å bli tilrettelagt for å kunne ha el-bil som eneste bil?

Vi var litt redde for ladekø, i og med at «hele Norge» var på ferie i denne perioden, men dette merket vi  ikke noe til. Selv om det fort kan bli lange ladekøer i ferier, merket vi at man har tatt et stort steg i riktig retning når det gjelder utbygging av ladestasjoner.

 

«Vi snakket om det flere ganger i løpet av turen at det hadde vært en drøm å kjøpe denne bilen. Det er jo lov å dagdrømme litt?»

Frister det med Norgesferie igjen?

Absolutt! Så om dere trenger flere bilder, stiller vi GJERNE til disposisjon. Både bilen og turen i sin helhet var helt konge. Det var flere personer som kom bort og ville se på bilen, så den ble lagt godt merke til langs veien!

 

Noen flere bilder fra Hurtigladeruten Ålesund

 

[metaslider id=15836]
Foto av Marius Svendsen.