Helt nye A-Klasse plug-in hybrid!

Helt nye A-Klasse plug-in hybrid er endelig klar for bestilling!

Høydepunktene innebærer inntil 69 km elektrisk rekkevidde (WLTP), flatt bagasjerom og mulighet for hengerfeste.

 

A 250e fra kr 406.900,-
A 250e sedan fra kr 417.900,-
Prisene er inkl. frakt og levering Oslo.

 

 

Les mer om A-Klasse her

Gå til konfigurator

Introduksjonstilbud
Nye A 250e AMG Edition

Nå kr 465 000,-.

Kundebesparelse ved kjøp av utstyrspakke: 32.600,-.

 

Utstyr inkluderer blant annet: Automatgir, AMG Pakke, parkeringspakke, speilpakke, widescreen cockpit (2x 10,25″ Media-display), MB Navigasjon, Smartphone integrasjonspakke, Ambient lighting og forberedt hengerfeste,

Pris inkl. frakt og levering Oslo. Årsavgift kommer i tillegg. Alle priser inkl. mva. Drivstofforbruk A 250e blandet kjøring: 1,1-1,4 l/100 km. CO2-utslipp blander kjøring 24-31 g/km. Elektrisk rekkevidde: 60 -69 km. De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer WLTP.  Vi tar forbehold om trykkfeil. Avbildet modell kan avvike fra tilbud.

Høy elektrisk toppfart

Den elektriske motoren er sømløst integrert i drivlinjen og vil sammen med den firesylindrede forbrenningsmotoren gi en systemeffekt på 218 hk (160 kW) og et dreiemoment på 450 Nm. Majoriteten av disse kreftene leveres umiddelbart og tar eksempelvis A 250 e fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder. Toppfarten er på solide 235 km/t, eller 140 km/t på ren elektrisitet. Alle modellene leveres med en 8-trinns automatisk girkasse som standard.

Det vannavkjølte batteriet har en total kapasitet på ca. 15,6 kWh, det største i en eksisterende plug-in hybrid fra Mercedes-Benz. A 250e kan lades med både vekselstrøm og likestrøm. Fra en ladeboks med en effekt på 7,4 kW tar det omkring 1 time og 45 minutter fra 10-100 prosent.

Optimalisert bagasjeromsplass

For å optimalisere bagasjeromsplassen er eksosanlegget redesignet. Fremfor å strekke seg til enden av bilen, avsluttes det nå midt under kjøretøyet. Drivstofftanken er integrert i installasjonsrommet for akselen, noe som gjør at batteriet kan plasseres under baksetene. Dette resulterer i minimalt tap av bagasjeromsplass sammenlignet med søstermodellene og sikrer et flatt gulv.

Elektrisk MBUX - stemmestyring

Det nye brukergrensesnittet MBUX er selvsagt på plass, med spennende funksjoner som stemmestyring og augmented reality-navigasjon. Ett nytt elektrisk program introduseres til nykommeren og gjør at forbrenningsmotoren kun starter ved kick-down. I dette programmet kan man også styre mengden regenerering via to hendler bak rattet.

Kjøremodusene komfort-, ECO- og Sport er også tilgjengelig slik at føreren kan prioritere alt fra ren utslippsfri drift, via kjøredynamikk og bruk av begge motorer, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til for eksempel bykjøring.

Modellen kan også forvarmes eller kjøles via applikasjonen Mercedes me.

Meld din interesse

Her kan du melde din interesse for å motta nyheter og oppdateringer fra Mercedes-Benz om A-Klasse plug-in hybrid, og for å bli kontaktet av din nærmeste forhandler.