Nye Mercedes-Benz A-Klasse. Luksuriøs teknologibombe.

Nye Mercedes-Benz A-Klasse snur opp ned på hva som kan forventes av komfort og teknologi i kompaktklassen. Med det nye brukergrensesnittet MBUX tilgjengeliggjøres en rekke funksjoner som tidligere var forbeholdt luksusklassen, og alle modellvarianter kommer med helt nyutviklede motorer. Mer sporty og med mye bedre plass.

 

Nye A-Klasse er klar for bestilling allerede nå!

A 180 d fra kr 353.900,-
A 200 fra kr 392.900,-
Prisene er inkl. frakt og levering Oslo.

Les mer om nye A-Klasse her
Last ned brosjyren her

 

Introduksjonstilbud

 

 

Komplett utstyrt nye A 200 AMG Edition, inkl vinterhjul.

Nå kr 3.250,- pr. måned.

Kampanjerente: 1,99%
Kjøpspris: 419.900,-
Besparelse: 22.600,-

 

Utstyr inkluderer blant annet: Automatgir, parkeringspakke, speilpakke, 10,25″ Media-display, LED hovedlys, Smartphone-pakke, navigasjon og 18″ AMG felg.

Finansieringstilbudet er basert på startleie/etableringsgebyr kr 70.000,-, nom. kampanjerente 1,99%. Leieperiode 36 mnd/30.000 km. Total leiekostnad A 200 AMG Edition kr 190.600,-. Pris inkl. frakt og levering Oslo. Termingebyr er inkludert. Årsavgift kommer i tillegg. Alle priser inkl. mva. Finansiering forutsettes gjennom Bertel O. Steen Finans AS. Drivstofforbruk blandet kjøring: 0,52-0,56 l/mil. CO2-utslipp 120-128 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud.

Nye A 200 AMG Edition, ex. vinterhjul
Nå kun kr 399.900,-

MBUX - Mercedes-Benz User Experience

Nye A-Klasse er den første Mercedes-Benz modellen som har det helt nye multimediesystemet MBUX – Mercedes-Benz User Experience. En unik egenskap ved dette systemet er evnen til å lære takket være kunstig intelligens. MBUX kan individualiseres og tilpasses ulike brukere. Ambisjonen er å skape en følelsesmessig forbindelse mellom bilen, sjåføren og passasjerene.

Ytterligere styrker inkluderer widescreen-cockpiten, med berøringsskjerm, «augmented reality» og intelligent stemmestyring som aktiveres med kommandoen «Hey, Mercedes». Dersom man ikke ønsker denne måten å navigere på er det også mulig å bruke «touchpaden» i midtkonsollen eller de berøringsfølsomme knappene på rattet.

Romslig luksus

Den nye modellen har blitt betydelig større sammenliknet med dagens modell. Bagasjerommets kapasitet er utvidet med 29 liter og rommer nå totalt 370 liter. De todelte baklyktene gjør lasteåpningen 20 cm bredere enn tidligere, noe som gjør inn- og utlasting merkbart enklere. Mye innsats har også gått med til å bedre sikten for både sjåfør og passasjerer. Konsekvensen er at området som før var skjult av stolpestrukturene er redusert med 10%.

Revolusjonerende interiør

Interiøret i nye A-Klasse er redesignet og setter standarden i segmentet. De doble frittstående skjermene er tilgjengelig fra 7 til 10,25 tommer og skaper et unikt utseende sammen med de bakbelyste luftdysene i turbindesign. Dashbordet er delt inn i to tredimensjonale, horisontale seksjoner der den nedre delen er visuelt skilt fra hoveddelen av dashbordet og ser ut til å flyte foran instrumentene. Stemningsbelysningen “ambient lighting” øker denne effekten med sine 64 ulike farger.

Sikkerhetsfunksjoner og assistansesystemer

For første gang kan A-Klasse kjøre semiautonomt grunnet forbedrede sensorer som gjør det mulig å “se” opptil 500 meter fremover. Den benytter også kart- og navigasjonsdata for å hjelpe sjåføren i en rekke situasjoner, som å tilpasse hastigheten når den nærmer seg svinger, veikryss eller rundkjøringer.

Modellen leveres med aktiv bremseassistent som standard. Avhengig av situasjonen kan dette effektivt bidra til å redusere konsekvensene av en kollisjon i trafikk med langsomme, stoppende eller stasjonære biler. A-Klasse kan også oppdage kryssende fotgjengere og syklister.