C-Klasse sedan plug-in hybrid

Endelig kommer C-Klasse sedan tilbake som plug-in hybrid! Høydepunktene inkluderer opptil 55 kilometers elektrisk rekkevidde (WLTP) og imponerende ytelser til en svært hyggelig pris.

 

Pris fra kr. 486.900,- inkl. frakt og levering.

Heftige ytelser og lavt forbruk

Den ladbare C-Klasse sedan dieselhybrid kommer med en elektrisk rekkevidde på inntil 55 km. Den nye elmotoren er integrert i drivlinjen og leverer 90 kW og 440 Nm fra start. Sammen med forbrenningsmotoren gir nye C-Klasse plug-in hybrid en systemeffekt på over 300 hk og 700 Nm. Det gjør at akselerasjonen fra 0-100 km/t oppnås på 5,6 sekunder og er tett på sportsbilytelser. Samtidig er oppgitt forbruk på kun 0,14-0,16 liter per mil.

 

Forbruk og ytelser kan tilpasses ulike kunders ønsker via fem kjøreprogram og fire driftsmoduler. Styringssystemet oppnår sin høyeste effektivitet i økonomi- og komfortprogrammet, da det får tilgang til data fra alle førerassisteringssystemene, som for eksempel radarsensorer, kamera og navigasjonssystem.

Doblet batterikapasitet og ladehastighet

I den nyutviklede batteripakken til C-Klasse sedan plug-in hybrid er kapasiteten økt fra 6,4 kWt til 13,5 uten å ta opp mer plass. Dette er mulig takket være endret cellekjemi som har en betraktelig høynet energitetthet. Ved hjelp av en ny vannavkjølt ombordlader er ladekapasiteten økt fra 3,6 kW til 7,4 kW, som gjør at batteriet lades fra 10 til 100 prosent på ca. 1,5 timer fra en ladeboks, og rundt 5 timer fra vanlig strømuttak.