C-Klasse stasjonsvogn plug-in hybrid

Ladbare C-Klasse stasjonsvogn er endelig tilbake, og det i kombinasjon med den effektive dieselmotoren OM 654. Høydepunktene inkluderer opptil 53 kilometers elektrisk rekkevidde (WLTP) og imponerende ytelser til en svært hyggelig pris. Bilene kommer til Norge i oktober.

 

Pris fra kr. 499.900,- inkl. frakt og levering. 

 

Heftige ytelser og lavt forbruk

Ved å kombinere eldrift med vår mest effektive dieselmotor kan vi tilby det beste fra to verdener; lavt forbruk på langkjøring og utslippsfri kjøring i byen. C-Klasse stasjonsvogn dieselhybrid kommer med en elektrisk rekkevidde på inntil 53 km. Sammen med forbrenningsmotoren gir nye C-Klasse plug-in hybrid en systemeffekt på over 300 hk og 700 Nm. Det gjør at akselerasjonen fra 0-100 km/t oppnås på 5,7 sekunder, og med en toppfart på 250 km/t. Samtidig er oppgitt forbruk på kun 0,14-0,16 liter per mil.

 

Forbruk og ytelser kan tilpasses ulike kunders ønsker via fem kjøreprogram og fire driftsmoduler. Styringssystemet oppnår sin høyeste effektivitet i økonomi- og komfortprogrammet, da det får tilgang til data fra alle førerassisteringssystemene, som for eksempel radarsensorer, kamera og navigasjonssystem.

 

 

Omfattende standardutstyr

C 300 de T er basert på oppgraderte C-Klasse som betyr 6500 nye deler. Høydepunktene inkluderer et nytt digitalt førermiljø, ratt med touchknapper og et mer aggressivt design. Listen av standardutstyr med C-Klasse stasjonsvogn plug-in hybrid  er lang og inkluderer blant annet Avantgarde eksteriør, LED High Performance-lys, 9-trinns automatgir, ryggekamera og elektrisk bakluke.