Nye CLA Coupé og Shooting Brake plug-in hybrid

Nye CLA Coupé og Shooting Brake plug-in hybrid er endelig klare for bestilling!

Den er som skapt for det norske markedet; ladbar, lekre linjer og lasteplass som en stasjonsvogn. EQ Power-modellen har en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 68 km (WLTP), hurtiglading på 24 kW og det nye multimediesystemet MBUX.

 

CLA250e Shooting Brake fra kr 486.900,-  inkludert frakt og levering.
CLA250e Coupé fra kr 471.900,-  inkludert frakt og levering.

Om CLA Shooting Brake
Om CLA Coupé
Gå til konfigurator

Kompakt kraftpakke

Den elektriske motoren er sømløst integrert i drivlinjen og vil sammen med den firesylindrede forbrenningsmotoren gi en systemeffekt på 218 hk (160 kW) og et dreiemoment på 450 Nm. Majoriteten av disse kreftene leveres umiddelbart og vil med CLA 250e Coupé ta deg fra 0-100 km/t på kun 6,8 sekunder. Den elektriske toppfarten er på 140 km/t og med norske fartsgrenser gjør det at du i praksis kan være ren elbilist om du ønsker det. Dersom fri fart på tyske motorveier frister mer, er det godt å vite at nålen ikke stopper før det står 240 km/t med forbrenningsmotoren aktiv.

Elektrisk MBUX - stemmestyring

Det nye brukergrensesnittet MBUX er selvsagt på plass, med spennende funksjoner som stemmestyring og augmented reality-navigasjon. Ett nytt elektrisk program introduseres til nykommerne og gjør at forbrenningsmotoren kun starter ved kick-down. I dette programmet kan man også styre mengden regenerering via to hendler bak rattet.

Via Dynamic select-bryteren i midtkonsollen har man de tradisjonelle valgene komfort-, ECO- og Sport slik at kundene totalt sett kan velge mellom 100 prosent utslippsfri drift, hybriddrift, eller forbrenningsmodus for å spare batteri til bynære strøk.