Electric now has a Mercedes.
Nye EQC

EQC hadde verdenspremiere 4. september i Stockholm. Nå er den endelig klar for serieproduksjon.

 

Med sitt sømløse, klare design fremhever EQC progressiv luksus. Med hensyn til kvalitet, sikkerhet og komfort, er EQC blant elbilene som imponerer umiddelbart sammen med summen av dens attributter. Disse er ledsaget av dynamisk ytelse, takket være to elektriske motorer foran og bakaksler med en kombinert effekt på 300 kW. Takket være en sofistikert driftsstrategi er det mulig å ha en rekkevidde på ca 400 km målt etter den nye realistiske WLTP-metoden. EQ tilbyr også omfattende tjenester med Mercedes me, og gjør elektromobilitet praktisk og egnet for daglig bilkjøring.

 

Mer informasjon vil foreligge ved offisiell salgsstart.

Reserver din EQC allerede i dag!

Les mer om Mercedes-Benz EQ her

Lading. Fleksibelt og raskt.

EQC er som standard utstyrt med en vannkjølt innebygd lader (OBC) med en kapasitet på 7,4 kW, noe som gjør den egnet til AC-ladning hjemme eller på offentlige ladestasjoner. Lading med en Mercedes-Benz veggboks er opptil tre ganger raskere enn ved en vanlig stikkontakt.

MBUX

- Mercedes-Benz User Experience.

EQC følger trenden etter nye A-Klasse, og er utstyrt med det nye multimediesystemet MBUX – Mercedes-Benz User Experience. En unik egenskap ved dette systemet er evnen til å lære takket være kunstig intelligens. MBUX kan individualiseres og tilpasses ulike brukere. Ambisjonen er å skape en følelsesmessig forbindelse mellom bilen, sjåføren og passasjerene.

Ytterligere styrker inkluderer widescreen-cockpiten, med berøringsskjerm, «augmented reality» og intelligent stemmestyring som aktiveres med kommandoen «Hey, Mercedes».

EQ: «Electric Intelligence»

EQ er en ny serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. Designet på helt nye plattformer for elektriske drivlinjer og kombinert med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke. EQ vil levere på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet som ingen andre. Fra 2019 vil Mercedes-Benz lansere en ny EQ-modell hver 6.-8. måned frem mot 2022, i alle segmenter, mens vi fortsetter det vi startet med i 1886; å redefinere mobilitet.

Navnet EQ står for «Electric Intelligence» og er avledet av Mercedes-Benz’ merkeverdier «Emosjon og intelligens“. Det nye merket omfatter alle de vesentlige sidene ved kundeorientert elektrisk mobilitet, og favner videre enn bare bilen. EQ tilbyr et omfattende elektromobilt økosystem av produkter, tjenester, teknologier og innovasjoner. Dermed dekkes hele spekteret fra elbiler via veggbokser og ladetjenester til energilagring i hjemmet.

EQC har bestått første vintertesting

EQC har nylig gjennomført og bestått vintertesting i Nord-Sverige i -35 grader.  Se filmen fra prototypen av EQC under vintertestingen her!