EQV - den første fullelektriske premium-flerbruksbil

Det neste medlemmet av Mercedes EQ-familien kombinerer utslippsfri mobilitet med imponerende kjøreegenskaper, høy funksjonalitet med opptil 8-seter og et elegant design som den første fullelektriske premium-flerbruksbil fra Mercedes-Benz. EQV har en estimert rekkevidde på 355-357 kilometer (WLTP), og kommer med mulighet for hurtiglading som lader fra 10 til 80 prosent på 45 minutter. Dette gjør den til et fullverdig elektrisk kjøretøy for daglig bruk.

Mercedes-Benz EQV har en effekt på 150 kW (204 hk) og et dreiemoment på 362 Nm. Dette gir bilen en toppfart opptil 160 km/h. Batterikapasiteten er på 100 kWh.

 

Les mer om EQV her

MBUX - Mercedes-Benz User Experience

EQV følger trenden og er utstyrt med det nye multimediesystemet MBUX – Mercedes-Benz User Experience og 10″ touchskjerm. En unik egenskap ved dette systemet er evnen til å lære takket være kunstig intelligens. MBUX’s intelligente stemmestyring gjør at man kan aktivere tjenster med talekommandoen «Hey, Mercedes».

EQ: "Electric Intelligence"

EQ er en ny serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. Designet på helt nye plattformer for elektriske drivlinjer og kombinert med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke. EQ vil levere på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet som ingen andre.
Navnet EQ står for «Electric Intelligence» og er avledet av Mercedes-Benz’ merkeverdier «Emosjon og intelligens“. Det nye merket omfatter alle de vesentlige sidene ved kundeorientert elektrisk mobilitet, og favner videre enn bare bilen. EQ tilbyr et omfattende elektromobilt økosystem av produkter, tjenester, teknologier og innovasjoner. Dermed dekkes hele spekteret fra elbiler via veggbokser og ladetjenester til energilagring i hjemmet.

Meld din interesse