Nye GLC SUV plug-in hybrid

Bestselgeren GLC kom med en omfattende midtlivsoppdatering i august 2019.

Nå er modellen endelig tilbake som plug-in hybrid med inntil 43 kilometer elektrisk rekkevidde! GLC Coupé er også tilgjengelig som plug-in hybrid.

 

GLC 300 e SUV fra kr 593.900,- inkl. frakt og levering

GLC 300 e 4MATIC Coupé fra kr 645.900,- inkl. frakt og levering

 

Les mer om nye GLC her

Markedsledende kjøreegenskaper

GLC SUV plug-in hybrid er i sitt rette element i ethvert terreng, og med en elektrisk rekkevidde på 43 km (WLTP) er bilen perfekt for lengre kjøring på varierte veier. Denne mellomstore SUV’en er en intelligent kombinasjon av funksjonalitet og smidighet i et moderne oppgradert design. Modellen tilbyr enestående komfort med et romslig interiør, og kommer som standard med en rekke assistanse- og sikkerhetssystemer.

Robust utseende og ny lyssignatur

I utviklingen av nye GLC  har designerne fokusert på å gi modellen et robust og sportslig uttrykk. Dette for å speile de forbedrede terreng-egenskapene og kjøredynamikken på asfaltert vei. De skulpterte overflatene og kromdetaljene strekker seg hele veien fra den nye fronten med doble lameller, til de redesignede baklyktene. I front har lyktene fått en ny lyssignatur og LED High performance som standard. De velkjente Multibeam-lysene med 84 individuelt justerbare dioder er tilgjengelig som tilvalg, noe svært mange nordmenn krysser av for når de kjøper en ny Mercedes-Benz.

MBUX - stemmestyring

Interiøret til nye GLC plug-in hybrid kombinerer luksus, innovasjoner og brukervennlighet på en overbevisende måte. Infotainment-systemet MBUX inkluderer nå en større medieskjerm og et heldigitalt instrumentpanel, det er intuitivt i bruk og bilens funksjoner kan betjenes ved berøring, håndbevegelser eller med stemmekommandoen «Hey, Mercedes».