GLE plug-in hybrid

En stor nyhet er endelig tilgjengelig i Norge. GLE plug-in hybrid er en drøm av en SUV. Den tar med seg alt det beste fra sin forgjenger og byr på inntil hele 99 kilometer elektrisk rekkevidde (WLTP). GLE plug-in hybrid er klasseledende på flere punkter, deriblant elektrisk rekkevidde, sikkerhet og kjørekomfort. Bilen er klar for bestilling, ta kontakt med din nærmeste forhandler for tilbud.

 

GLE 350de fra kr 830.900,- inkl. frakt og levering.

 

Les mer

Rå elektrisk ytelse

Helt nye GLE plug-in hybrid imponerer med sin elektriske rekkevidde. Takket være et batteri med kapasitet opptil 31,2 kWh kan den kjøre inntil 99 kilometer rent elektrisk (WLTP), og komme opp i en toppfart på 160 km/t. Kombinasjonen av elmotor og en topp moderne, svært effektiv 4-sylinder diesel motor sikrer en imponerende drivlinje som byr på svært lavt forbruk, og gjør GLE plug-in hybrid til en av de råeste nyhetene på markedet. Overlegen elektrisk kjøring presenteres ikke bare med lang rekkevidde, men også ved hurtig lading underveis

Overlegen komfort

Som det største medlemmet av EQ Power familien har GLE plug-in hybrid en rekke teknologiske fordeler. Dette inkluderer blant annet betydelig mer plass enn tidligere takket være en akselavstand som er strukket med 8 cm. Et spesielt bakende-design og en modifisert bakaksel skaper plass for det store batteriet uten noe trinn i bagasjerommet slik at bagasjevolumet er like generøst. I tillegg kan GLE trekke henger eller last opptil 3500 kg. Med Trailer Manouvering Assist systemet blir manøvrering med henger en enkel sak selv for uerfarne, ettersom den justerer styrevinkelen til slepekjøretøyet automatisk.

Oppgradert MBUX

Det nye brukergrensesnittet MBUX får utvidet funksjonalitet og omfatter nå også gjenkjenning av hånd- og armbevegelser i tillegg til stemmestyringen «Hey Mercedes». Interiørassistenten kan individualiseres og tilpasses automatisk avhengig av om kommandoene utføres av fører eller passasjer. Med Head up display oppleves informasjonen som for eksempel kjørehastighet å ligge rundt tre meter foran føreren i frontruten for å unngå kontinuerlig fokusskifte mellom innhold og trafikksituasjonen.

Assistansesystemer

Som sin forgjenger kommer GLE plug-in hybrid med siste generasjon assistansesystemer, og tar aktiv sikkerhet til et nytt nivå. Med rutebasert hastighetsjustering aktivert, kan bilen gjenkjenne og reagere på langsom trafikk ved hjelp av informasjon fra LiveTraffic før føreren blir oppmerksom på faren.
Når køen er et faktum vil den nye Stop-and-Go-assistenten markant redusere førerens arbeidsbelastning. Med synlige veimerkinger kan systemet holde seg i kjørefeltet og opprettholde en sikker avstand til bilene rundt ved hastigheter inntil 60 km/t. Hvis det er fare for kollisjon med motgående trafikk når du skal svinge av veien kan Turn-off funksjonen hindre dette innenfor hastigheter som er typiske for slike manøvrer. Bremseinngrep finner sted dersom føreren signalerer at han skal svinge og systemet mener det er fare for kollisjon.