GLE plug-in hybrid

I 2019 kommer endelig GLE som plug-in hybrid. Den tar med seg alt det beste fra sin forgjenger og kommer med inntil 99 kilometer elektrisk rekkevidde. Du kan melde din interesse for å motta nyheter og oppdateringer fra Mercedes-Benz om GLE plug-in hybrid, og for å bli kontaktet av din nærmeste forhandler.

Rå elektrisk ytelse

Helt nye GLE plug-in hybrid imponerer med sin elektriske rekkevidde. Takket være et batteri med kapasitet opptil 31,2 kWh kan den kjøre inntil 99 km rent elektrisk (WLTP), og komme opp i en toppfart på 160 km/t, på ren elektrisk kraft. Sammen med en topp moderne og svært effektiv 4-sylinder diesel motor utgjør GLE plug-in hybrid en av de råeste nyhetene på markedet.  Elektrisk kjøring økes ikke bare med lang rekkevidde, men også ved hurtig lading underveis. Den betydelige lengre rekkevidden for GLE sammenliknet med andre plug-in hybrider peker på en enda mer givende elektrisk kjøreopplevelse.

Maksimal komfort og plass

Som det største medlemmet av EQ Power familien har GLE plug-in hybrid en rekke teknologiske fordeler. Dette inkluderer blant annet det høye potensialet som er muliggjort av utvinning ved alle fire hjul, med et maksimalt dreiemoment på 1800 Nm. I denne modusen kan de fleste kjøresituasjoner kontrolleres kun med akselerasjon. I tillegg kan GLE trekke henger eller last opptil 3500 kg. Med Trailer Manouvering Assist systemet blir manøvrering med henger en enkel sak selv for uerfarne, ettersom den justerer styrevinkelen til slepekjøretøyet automatisk. Et spesielt bakende-design og en modifisert bakaksel skaper plass for det store batteriet  uten noe trinn i bagasjerommet slik at bagasjevolumet er like generøst.

Meld din interesse