Nye GLS

GLS tilbyr mer av alt; mer plass, mer komfort og mer luksus. GLS er markedets mest komplette luksus-SUV med plass til 7 personer!

 

 

GLS fra kr. 1 342 900,- inkl. frakt og levering.

Les mer om GLS her

Praktisk luksus

De tre seteradene i nye GLS tilbyr mengder av rom og komfort for opp til sju passasjerer. Trykk på en knapp og du får muligheten for to ekstra seter i bagasjerommet. Akselavstanden har økt med 60 mm, samtidig har baksetepassasjerene fått 87 mm bedre benplass. Dette gir optimal sittekomfort og gir deg ekstra luksus i baksetet med 6-veis elektrisk justerbare seter som kan flyttes 10 cm frem og tilbake. Oppvarmet baksete og 5-soners klimakontroll er også tilgjengelig.

Klassens mest komfortable

Nye GLS byr på utsøkt kjørekomfort takket være et karosseri som nå er enda stivere enn forrige generasjon, samt bruk av spesielle materialer som er optimalt plassert for å senke det innvendige og utvendige støynivået. Nye GLS kommer som standard med full variabel firehjulstrekk-system som gjør den enda mer stødig og sikker på alle slags veier. Kjørekomforten forbedres ytterligere med E-ACTIVE BODY CONTROL som kontrollerer bakkeklaringen individuelt for alle hjul. Dette resulterer i at GLS er mer Off-road vennlig enn noen gang før.

Smart sikkerhet

Med svært avanserte sikkerhetssystemer kan nye GLS støtte føreren og hjelpe med å unngå eller minimere skadene om uhellet skulle være ute. Nyeste generasjon av kjøreassistansesystemer fra Mercedes-Benz tilbyr sikker og avslappende kjøring.  GLS kan blant annet varsle og senke farten dersom det er stillestående trafikk rundt neste sving ved hjelp av Live Traffic Information.