Nye Mercedes-Benz B-Klasse. Høyteknologisk familiebil.

Nye Mercedes-Benz B-Klasse har blitt mer praktisk, avansert og sportslig enn noen gang før. Med MBUX og selvkjørende egenskaper på S-Klassenivå har familiebilen blitt en praktisk teknologibombe.

 

Nye B-Klasse ble lansert 16.februar 2019.

Les mer om nye B-Klasse her
Se Brosjyre

B 180 fra kr 403.900,-
Prisene er inkl. frakt og levering Oslo.

 

Komplett utstyrt nye B180 Progressive Edition

Nå kun kr 449.000,-

Besparelse: 48.500,-

Utstyr inkluderer blant annet: Automatgir, 10,25″ mediaskjerm, parkeringspakke m/ sensorer og ryggekamera, navigasjon, speilpakke, Easy pack elektrisk bakluke, LED hovedlykter, mørke ruter og smartphone integrasjonspakke.

Pris inkl. frakt og levering Oslo. Alle priser inkl. mva.  Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring: 0,54-0,56 l/mil. CO2-utslipp: 123-128 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. Tilbudet er gyldig til 30. april 2019.

Høyteknologisk interiør

Det nye rattet med berøringsflater, widescreen cockpiten og turbindysene er hentet fra det suksessfulle interiøret i A-Klasse, mens sittestillingen er 9 cm høyere for bedre oversikt og lettere innsteg. MBUX er selvsagt på plass med augmented reality, kunstig intelligens og den intuitive stemmestyringsassistenten “Hey, Mercedes”. Aktiv sikkerhet er et av de viktigste fokusområdene til Mercedes-Benz og B-Klasse er intet unntak. Her følger aktiv bremseassistent som standard, mens selvkjørende egenskaper på S-Klassenivå er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Fleksibel og praktisk

Nye B-Klasse venter på deg. Med maksimal sittekomfort, plass og fleksibilitet i bagasjerommet. I nye B-Klasse kan bagasjerommet ganske enkelt tilpasses omfanget av det du har fore, for baksetebenken er ekstremt fleksibel: Du kan justere vinkelen på seteryggen eller felle den ned delt. Da har du et bagasjerom på inntil 1540 liter til rådighet. Takket være den særdeles brede åpningen får du enkelt plass til selv omfangsrik bagasje.

Optimalisert design

Den nye sportslige silhuetten er ikke bare estetisk elegant, men har først og fremst en funksjon. Cd-verdien er senket til 0,24 og gjør nye B-Klasse til aerodynamisk leder i sitt segment. De nye frontlyktene har blitt smalere og fått en mer aggressiv fremtoning med ny lyssignatur. Det samme gjelder baklyktene som bredder og senker det visuelle uttrykket for en sportslig profil. Dette understrekes ytterligere i kombinasjon med 19-tommers felger som tilvalg.