Nye Mercedes-Benz B-Klasse. Høyteknologisk familiebil.

Nye Mercedes-Benz B-klasse har blitt mer praktisk, avansert og sportslig enn noen gang før. Med MBUX og selvkjørende egenskaper på S-Klassenivå har familiebilen blitt en praktisk teknologibombe.

 

Nye B-Klasse forventes til Norge i februar 2019.

 

B 180 fra kr 403.900,-
Prisene er inkl. frakt og levering Oslo.

 

Komplett utstyrt nye B180 Progressive Edition

Nå kun kr 449.000,-

Besparelse: 48.500,-

Utstyr inkluderer blant annet: Automatgir, 10,25″ mediaskjerm, parkeringspakke m/ sensorer og ryggekamera, navigasjon, speilpakke, Easy pack elektrisk bakluke, LED Hovedlykter, mørke ruter og smartphone integrasjonspakke.

Pris inkl. frakt og levering Oslo. Alle priser inkl. mva.  Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring: 0,54-0,56 l/mil. CO2-utslipp: 123-128 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. Tilbudet er gyldig til 30.april 2019.

Høyteknologisk interiør

Det nye rattet med berøringsflater, widescreen cockpiten og turbindysene er hentet fra det suksessfulle interiøret i A-Klasse, mens sittestillingen er 9 cm høyere for bedre oversikt og lettere innsteg. MBUX er selvsagt på plass med augmented reality, kunstig intelligens og den intuitive stemmestyringsassistenten “Hey, Mercedes”. Aktiv sikkerhet er et av de viktigste fokusområdene til Mercedes-Benz og B-Klasse er intet unntak. Her følger aktiv bremseassistent som standard, mens selvkjørende egenskaper på S-Klasse nivå er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Fleksibel og praktisk

Seteryggen på den bakre seteraden kan justeres i ulike vinkler og hele raden kan for første gang flyttes hele 14 centimeter i lengderetningen. Denne fleksibilitet gjør at bagasjerommet rommer fra 455 til 705 liter. Med seteraden nedfeldt og last til taket øker volumet til hele 1540 liter.

Optimalisert design

Den nye sportslige silhuetten er ikke bare estetisk elegant, men har først og fremst en funksjon. Cd-verdien er senket til 0,24 og gjør nye B-Klasse til aerodynamisk leder i sitt segment. De nye frontlyktene har blitt smalere og fått en mer aggressiv fremtoning med ny lyssignatur. Det samme gjelder baklyktene som bredder og senker det visuelle uttrykket for en sportslig profil. Dette understrekes ytterligere i kombinasjon med 19-tommers felger som tilvalg.