Nye GLC SUV plug-in hybrid

Bestselgeren GLC SUV kom med en omfattende midtlivsoppdatering i august 2019,

og nå kommer den endelig tilbake som plug-in hybrid!

Salgsstart på nye GLC SUV plug-in hybrid forventes i  november 2019.

Les mer om nye GLC her

Mercedes-Benz GLC SUV er i sitt rette element i ethvert terreng. Denne mellomstore SUV’en er en intelligent kombinasjon av funksjonalitet og smidighet i et moderne oppgradert design. Denne modellen tilbyr enestående komfort og funksjonalitet med et romslig interiør, og kommer med en elektrisk rekkevidde på inntil 43km.

Robust utseende og ny lyssignatur

I utviklingen av nye GLC SUV har designerne fokusert på å gi modellen et robust og sportslig uttrykk. Dette for å speile de forbedrede terreng-egenskapene og kjøredynamikken på asfaltert vei. De skulpterte overflatene og kromdetaljene strekker seg hele veien fra den nye fronten med doble lameller, til de redesignede baklyktene. I front har lyktene fått en ny lyssignatur og LED High performance som standard. De velkjente Multibeam-lysene med 84 individuelt justerbare dioder er tilgjengelig som tilvalg, noe svært mange nordmenn krysser av for når de kjøper en ny Mercedes-Benz.

MBUX - stemmestyring

Interiøret til nye GLC SUV kombinerer luksus, innovasjoner og brukervennlighet på en overbevisende måte. Infotainment-systemet MBUX inkluderer nå en større medieskjerm og et heldigitalt instrumentpanel, det er intuitivt i bruk og bilens funksjoner kan betjenes ved berøring, håndbevegelser eller med stemmekommandoen «Hey, Mercedes».

Meld din interesse

Her kan du melde din interesse for å motta nyheter og oppdateringer fra Mercedes-Benz om GLC plug-in hybrid, og for å bli kontaktet av din nærmeste forhandler.