Vinn en helgetur til fantastiske Nord-Norge!

Magisk, nordnorsk natur. Fantastisk, smakfull og kortreist mat.
Nydelig norsk arkitektur. Hav og himmel. Fjell og vidde.
Alt du trenger for opplevelsen du aldri glemmer!

 

Ta med deg venner og prøvekjør nye A-Klasse hos din nærmeste forhandler, innen utgangen av desember. Da kan du og dine venner registrere dere for å bli med i konkurransen om en hytteopplevelse dere aldri vil glemme!

Finn din nærmeste forhandler og bestill prøvekjøring idag.

Hytten og historie

I nydelige Nordland, skjermet og i private omgivelser med fantastisk utsikt mot sjø og spektakulært fjell, finner vi hytten alle drømmer om. I skandinavisk-inspirert arkitektur, kan dere oppleve alt den Nordlandske naturen har å by på.

Fjorden som hytten ligger ved er av mange omtalt som Norges vakreste.

Hytten er premiert for sin spektakulære arkitektur, og er tegnet av arkitekt Snorre Stinessen. Han har mottatt relativt mange priser for arkitektur, interiørarkitektur og design, og har vært publisert en rekke steder.

Konkurranseregler

 • Ansatte i Mercedes-Benz Norge, Bertel O. Steen, sponsorer og samarbeidspartnere, samt deres nærmeste familie kan ikke delta eller vinne hytteturen/konkurransen.
 • Deltakeren må ha fylt 18 år innen konkurransedeltakelse.
 • Alle deltakere må delta under eget navn, på vegne av seg selv. Mercedes-Benz Norge forbeholder seg retten til å ettergå opplysningene som er gitt før premien utleveres. Brudd på disse bestemmelsene kan medføre tap av premie.
 • Vinnerens navn, bilde og stemme kan brukes i markedsføring av Mercedes-Benz Norge, i interne og eksterne kanaler, betalte og ubetalte. Mercedes-Benz Norge forbeholder derfor retten til å dokumentere hele konkurransen fra start til slutt, gjennom foto og film. Gjennom deltakelse i konkurransen godkjenner deltaker en slik bruk.
 • Med mindre noe annet klart fremgår av premiebeskrivelse, eller det uomtvistelig er avtalt, er Mercedes-Benz Norge ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien. Dette gjelder for eksempel transport til avreisested, kost, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.
 • Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomiske kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.
 • Mercedes-Benz Norge forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.
 • Mercedes-Benz Norge er ikke ansvarlig for reiseforsikring, og vinneren reiser på eget ansvar. Vinnere(e) må selv tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren(e) ønsker å være forsikret.
 • Ved deltakelse i konkurransen hos Mercedes-Benz Norge, aksepterer deltakerene disse konkurransereglene og de beslutningene Mercedes-Benz Norge kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. Mercedes-Benz Norge forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.
 • For å være med i trekningen må man gjennomføre en prøvekjøring av nye Mercedes-Benz A-Klasse hos en av våre forhandlere innen 31. desember 2018.
 • Vinner(e) av konkurransen vil bli kontaktet i midten av januar 2019.
 • Det er kun mulig å delta en gang pr. person. Alle som sitter i bilen under prøvekjøringen er kvalifiserer til å kunne registrere seg til uttrekningen.
 • Personopplysninger hentet inn i sammenheng med konkurransedeltakelse, skal kun benyttes til å kontakte evt. vinnere. Opplysningene vil bli slettet etter at konkurranseperioden er over.
 • Premien er en helgetur for maks seks personer.
 • Du må ta høyde for at premien kan være skattepliktig iht skatteloven.