Rentekampanje

Drømmer du om å sette deg bak rattet på en helt ny Mercedes-Benz? Vi forstår den ubeskrivelige følelsen av å eie og kjøre en luksuriøs bil som tar deg til et helt nytt nivå av komfort, teknologi og kjøreytelse. Og nå er tiden inne for å gjøre drømmen til virkelighet.

Mercedes-Benz tilbyr deg en enestående mulighet til å oppleve kjøregleden i en elektrisk Mercedes-Benz til en utrolig attraktiv kampanjerente. Enten du er på utkikk etter en elegant sedan eller en allsidig SUV, har vi den perfekte elektriske Mercedes-Benz modellen som passer dine behov og preferanser. Vårt brede utvalg av elektriske biler er designet for å imponere på veien. Fra den sømløse akselerasjonen til den avanserte teknologien og det stilfulle interiøret, vil du bli forelsket i hvert eneste detalj.

EQA og EQB med kampanjerente 1,49 %*

 1,49 % rente på EQA og EQB gjennom Bertel O. Steen Finans.
• Fast kampanjerente 1.49 % (nominell) i 3 år
• Fast kampanjerente 2,12 % (effektiv) i 3 år
• Valgfri egenkapital

Et utvalg elektriske modeller med kampanjerente 2,99 %*

2,99 % rente på utvalgte EQ-modeller gjennom Bertel O. Steen Finans.
• Flytende kampanjerente 2,99 % (nominell) i 3 år
• Flytende kampanjerente 3,57 % (effektiv) i 3 år
• Valgfri egenkapital

Kampanjerente 1,49% på EQA fra Mercedes-Benz

EQA

EQA er den første elektriske kompakt-SUV’en fra Mercedes-Benz. EQA 250 kommer med 190 hk og en elektrisk rekkevidde på inntil 495 kilometer

Se anbefalte pakker

 

Kampanjerente 1,49% på EQB fra Mercedes-Benz

EQB

EQB er den ultimate familiebilen med fleksible plassløsninger og syv seter som norsk standard. Rekkevidden er på opptil 473 kilometer.

Se anbefalte pakker

 

EQC rentekampanje 2,99 %

EQC

Med EQC kan du oppleve fantastisk kjørekomfort sammen med en rekkevidde på opptil 437 km. Listen over standardutstyr er lang og 4MATIC firehjulstrekk er inkludert.

Se anbefalte pakker

 

EQE AMG rentekampanje 2,99 %

EQE

En nyhet med høyt spenningsnivå. Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC  kombinerer sportsligheten fra en AMG og kjørekomforten i en Mercedes. 476 hk, 858 Nm og rekkevidde opptil 535 km.

Se anbefalte pakker

EQS rentekampanje 2,99 %

EQS

Flaggskipet EQS har en utrolig rekkevidde på opptil 784 km, mye takket være tittelen som verdens mest aerodynamiske serieproduserte bil. Bilen er full av teknologiske finesser som MBUX Hyperscreen, DIGITAL LIGHT og automatiske dører.

Se anbefalte pakker

 

EQE SUV rentekampanje 2,99 %

EQE SUV

Nye EQE SUV byr på en luksuriøs opplevelse med et høyt nivå av komfort. Tilhengerfeste, DISTRONIC adaptiv cruise control, 360 graders kamera med parkeringsassistent, elektriske seter med minnefunksjon samt varmepumpe er standard i EQE SUV. Rekkevidden er opptil 550 km.

Se anbefalte pakker

EQS SUV rentekampanje 2,99 %

EQS SUV

Nye EQS SUV byr på en luksuriøs opplevelse med et høyt nivå av komfort. Den nye modellen har en stor mengde med standardutstyr, og inkluderer blant annet AIRMATIC luftfjæring, bakakselstyring med en styrevinkel på opptil 4,5 grader og elektrisk 2. seterad. Rekkevidde opptil 616 km.

Se anbefalte pakker

 

Priseksempel lån fra Bertel O. Steen Finans levert av Santander Consumer Bank ved kjøp av EQA 300 4MATIC Advanced: 1,49 % nom./ 2,14 % eff., kr 228.498,- egenkapital, lånebeløp kr 428.602,- o/7 år, kostnad kr 32.791,-, totalt kr 458.659,-, mnd. beløp kr 5.461,-. Fast kampanjerente i de første tre årene 1,49 %, som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 7,90 %). Produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.


Priseksempel lån fra Bertel O. Steen Finans levert av Santander Consumer Bank ved kjøp av EQC 400 AMG Advanced Plus: 2,99 % nom./ 3,57 % eff., kr 272.650,- egenkapital, lånebeløp kr 510.600,- o/7 år, kostnad kr 65.338,-, totalt kr 573.200,-, mnd. beløp kr 6.829,-. Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 2,99 %), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 7,90 %). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

Kampanjerenten gjelder utvalgte EQ-modeller og varer frem til 31. august 2023.

Konfigurer din elbil fra Mercedes-Benz

Fordeler med elbil

 

Det er flere fordeler med å kjøre elbil. En ting er miljøaspektet, men det er også flere økonomiske fordeler.

Her er et utvalg fordeler med elbil:

• Ingen lokale utslipp
• Minimalt med støy
• Lavere bompengetakster og parkeringskostnader
• Billigere service

 

Mercedes ElbilMercedes Elbil

FIREHJULSTREKK

Elbil med firehjulstrekk

De siste årene har vi sett en økt interesse for elbiler med firehjulstrekk grunnet fordeler i form av økt sikkerhet og fremkommelighet. Med en elbil med firehjulstrekk vil du merke økt stabilitet på utfordrende kjøreforhold som snø, is og grus, samt økt kjørekomfort grunnet balansert vektfordeling. Mercedes-Benz sitt drivverk som gir fremdrift på alle hjul heter 4MATIC firehjulstrekk og gir deg en optimal kjøreopplevelse uansett føre.

Komplett oversikt over elbiler fra Mercedes-Benz:
Se alle elbiler

Rekkevidde elbil

Alle nye elbiler fra Mercedes-Benz har en rekkevidde på godt over 300 kilometer etter WLTP-standarden. Sammen med et godt utbygget ladenettverk dekker dette behovet for de fleste. I tillegg tilbys modeller med ekstra lang rekkevidde, som flaggskipet EQS med opptil 780 kilometer.

I januar 2022 ble VISION EQXX vist frem. VISION EQXX er pakket med banebrytende energieffektive løsninger, og vil kunne kjøre over 1.000 kilometer på en lading, basert på interne digitale simuleringer i virkelige trafikkforhold. Det gir et forbruk på under 10 kWh per 100 kilometer. Teknologiske fremskritt gjort med Vision EQXX vil bli tilpasset og potensielt brukt i nye elektriske arkitekturer.

 

VISION EQXX

Mercedes ElbilMercedes ElbilMercedes Elbil

 

Lading av elbil

Du kan lade din elbil på tre forskjellige måter:

• Hurtiglading
• Normallading opptil 22 kW
• Lading i stikkontakt (nødlading)

Ved hurtiglading har du mulighet til å lade opp batteriet på din elbil raskt. Det vil typisk ta fra 20 til 45 minutter å lade batteriet opp fra 10 til 80%, avhengig av batteriets størrelse og maksimal ladehastighet på både bil og ladestasjon. Dermed er det perfekt å hurtiglade sammen med en liten matpause dersom du er på langtur.

Normallading gir en ladeeffekt fra 3,6 til 22 kW. Her brukes som regel en Type 2-kabel, og du finner ofte ladepunktene tilknyttet offentlige ladestasjoner, utenfor butikker, i borettslag eller i din egen ladeboks hjemme. Det går ikke like fort å lade som ved hurtiglading, men står du over natten bør du ha fulladet bil neste dag.

Lading i stikkontakt kalles ofte for nødlading. De fleste forbinder lading i stikkontakt med noe som gjøres hjemme, men det finnes fortsatt noen offentlige ladepunkter som enda ikke har konvertert til normallading og Type 2-kabel. Lading i stikkontakt er det tregeste alternativet og bør kun benyttes dersom andre ladepunkter ikke er tilgjengelig. Skal det lades på stikkontakt er det viktig at det lades på en jordet separat kurs. På generell basis så anbefales det ikke å lade i vanlig stikkontakt hjemme fordi kontakten ikke er ment for denne typen belastning over tid, og det gir dermed fare for varmgang.

Anbefalte pakker for elbiler fra Mercedes-Benz

Se utvalget og kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller bestill prøvekjøring.