Full servicehistorikk (FSH)

Et bevis for at bilen din alltid har fulgt Mercedes-Benz service. Oblatet nederst i høyre hjørne på frontruten forteller enkelt at bilen din bare har vært behandlet av spesialister. Full servicehistorikk (FSH) er ditt bevis for at bilen har fulgt autorisert Mercedes-Benz service i hele sitt liv.

Mer om full servicehistorikk

Full servicehistorikk betyr at bilen din:
  • utelukkende er blitt tatt hånd om av sertifiserte Mercedes-Benz spesialister.
  • alltid er blitt vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner.
  • har fått alle fabrikkspesifiserte oppdateringer og sikkerhetssjekker.
  • kun består av Mercedes-Benz originaldeler også etter service.
  • alltid er blitt behandlet ved hjelp av spesialverktøy og diagnoseutstyr.
  • er sikret 24-timers veihjelp og mobilitetsgaranti.
  • er vedlikeholdt etter mottoet Das Beste oder nichts, et motto vi har hatt siden 1886.
Slett ikke alle kvalifiserer til dette oblatet

Mange mener de kan Mercedes-Benz. Ikke så rart kanskje. Mercedes-Benz har satt standarden siden 1886. Men faktum er at bare vi som jobber daglig hos et sertifisert Mercedes-Benz bilverksted kan holde oss oppdaterte og spesialiserte på Mercedes-Benz. Derfor må bilen din ha hatt ALLE sine servicer hos et sertifisert Mercedes-Benz bilverksted for å kvalifisere til et FSH-oblat fra oss. Det skulle egentlig bare mangle.

Se etter det lille klistremerket

Oblatet nederst i høyre hjørne på frontruten forteller enkelt at bilen din bare har vært behandlet av spesialister. Det gir trygghet. Oblatet kan enkelt fjernes hvis du ikke ønsker å ha det der, det er selvfølgelig ikke påkrevd. Den fulle servicehistorien finnes jo i våre systemer, og litt avhengig av bilens alder kan vi lese av alle hendelser i detalj. Akkurat som en komplett pasientjournal vil vi derfor også ha et bedre helhetsbilde av bilens historie, bruk og behov. Noen kjøper bare bilverkstedtimer, andre bryr seg om bilens livskvalitet og verdi. Det kan du se på frontruten.

Merkeverksted - også i utlandet

Mercedes-Benz er Mercedes-Benz, også når det gjelder service. Derfor anerkjenner vi selvfølgelig service og reparasjoner utført av fabrikkautoriserte Mercedes-Benz verksteder alle andre steder i verden. Er du usikker på om din bil har Full Service Historikk, stikk innom så kan vi sjekke mot fabrikkens databaser. En ekte Mercedes-Benz service er en investering i bilen din. Det er også viktig for vårt rykte. For ingenting er bedre for oss enn en velholdt og lykkelig Mercedes-Benz – uansett hvor gammel den er.

Filmer

Hva betyr det å ha full servicehistorikk?
Hvorfor velge Mercedes-Benz bilverksted?
Hvorfor sende bilen til bilservice?
Hvorfor velge originale Mercedes-Benz bildeler?
Hvordan ta vare på din Mercedes-Benz
Hva bør du sjekke på en bruktbil?