Grenseløs mobilitet: Mercedes-Benz MobiloVan

Og videre bærer det.
Med Mercedes-Benz MobiloVan for min varebil.

Bekymringsfri mobilitet i inntil 30 år.

Vi har tillit til kjøretøyene våre. I så stor grad at du kan forlenge Mercedes-Benz MobiloVan i inntil 30 år gratis. Det eneste som kreves er at du regelmessig får utført service på bilen hos en autorisert Mercedes-Benz forhandler. Deretter forlenges MobiloVan automatisk frem til neste service – i inntil 30 år. Du kan når som helst gjenoppta MobiloVan, selv når siste service ligger noen år tilbake i tid.

Servicetjenester

Grenseløs mobilitet

Uansett når, hvor og hvordan: Vi holder deg på farten og virksomheten din i gang og for at du skal komme frem i tide. Mercedes-Benz MobiloVan dekker alt fra rask og kompetent hjelp av en Service 24h-tekniker på havaristedet til at erstatningsbil stilles til rådighet. Disse og andre tjenester inngår som standard i Mercedes-Benz MobiloVan.

Sikkerhet

Med Mercedes-Benz MobiloVan kjører du sikkert i hele Europa. Med det tette servicenettverket av autoriserte Mercedes-Benz forhandlere tilbyr Mercedes-Benz MobiloVan deg rask hjelp på stedet ved driftsstans samt mange andre nyttige tjenester. I de fleste tilfellene sørger vi for at kjøretøyet blir klart til bruk igjen på havaristedet.

For modellene Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY er Mercedes-Benz MobiloVan gyldig i gjeldende form.
For alle biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012 gjelder MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

Tjenestene i Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldig for modellene V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON.