Mercedes-Benz Service 5 år +

Service 5 år + er et skreddersydd servicetilbud til deg med en Mercedes-Benz som er fem år eller eldre. Her får din Mercedes-Benz service utført av de beste fagfolkene, med det beste utstyret – til en konkurransedyktig pris.

Hvilken service trenger min Mercedes-Benz?

De fleste Mercedes-Benz personbiler har et serviceintervall på et år eller 25.000 km (det som kommer først) mellom hver service. Serviceprogrammet til Mercedes-Benz består av to typer servicer, som gjennomføres annethvert år: A- og B-service. I tillegg anbefaler vi at man bytter bremsevæske annethvert år.
Innimellom dukker det opp behov for ytterligere service-operasjoner. Mange bilmodeller indikerer dette med et tall etter bokstaven for hver service, f.eks. A5 eller B3. Tallene kan eksempelvis indikere at tennplugger må byttes, eller skift av automatgirolje. Tar du kontakt med oss på forhånd, kan vi alltid sjekke hvilken service din bil trenger i tillegg til vanlig A- eller B-service. Kontakter du oss, får du selvfølgelig et prisestimat på hva hele servicen vil koste.

Hva gjøres på en Mercedes-Benz A- og B-service når bilen er over fem år gammel?

Mercedes-Benz følger alltid produsentens serviceskjema for din bil. Hver eneste modell og hver service har sitt skjema med punkter som skal møysommelig kontrolleres og sjekkes: Under bilen, dekk, bremser, understell, motorrom, lys, eksteriør og interiør.

I tillegg bytter man motorolje og oljefilter, pollenfilter (B-service) og eventuelt støvfilter avhengig av modell. Har det kommet tilleggspunkter eller oppdateringer fra fabrikken, kontrolleres også disse. På servicene benytter vi kun originale deler, slik at din Mercedes-Benz forblir en Mercedes-Benz livet ut.

For utfyllende informasjon om sjekkpunkter på A- og B-service, se siste avsnitt.

Hvorfor velge Mercedes-service hos et merkeautorisert verksted?

En Mercedes-Benz er et stykke tysk ingeniørkunst som fortjener det beste. En bil som blir godt tatt vare på, varer rett og slett lenger. Service hos et Mercedes-Benz verksted gir deg en ekstra trygghet som sjåfør, for din bil er sjekket av bransjens beste fagfolk. Våre teknikere er spesialister på Mercedes-Benz som jevnlig gjennomgår kurs og videreutdanning, har tilgang til spesialverktøy og har fabrikkens systemer tilgjengelige kun et tastetrykk unna.
En bil med et servicehefte som vitner om regelmessig service holder også verdien på bilen oppe og kan sørge for et enklere og tryggere salg til en bedre pris. Full servicehistorikk (FSH) er ditt bevis for at bilen har fulgt autorisert Mercedes-Benz service hele sitt liv.

Husk forøvrig at din Mercedes-Benz kontinuerlig blir utsatt for store og små påkjenninger ved bruk, og utsettes for slitasje fra vær og vind. Små uregelmessigheter og feil kan fort vokse seg store. Vi vet at det selvfølgelig er fristende å utsette en reparasjon, men det kan koste deg dyrt. Ta kontakt med oss så snart du oppdager selv den minste skade, så skal våre eksperter hjelpe deg.

Bonus

Gjennomfører du servicene dine hos et merkeautorisert Mercedes-Benz verksted, får du ikke bare konkurransedyktig pris og gode fagfolk. Du får også tilgang til et av verdens aller beste mobilitetsprogrammer – Mobilo. Denne fornyes gratis ved hver service hos et våre Mercedes-Benz verksted. Gyldig mobilitet forbeholder at alle anbefalte servicetillegg utføres.

Hva gjøres på en Mercedes A-service?

●Original A-service etter fabrikkens anbefalte serviceskjema for din bil på aktuell service er bl.a. kontroll av bilens understell, hjul og dekk, lys, bremser, motorrom, eksteriør og interiør*
● Skift av motorolje (ubegrenset mengde)
● Skift av oljefilter og tilhørende pakninger
● Skift av støvfilter**
● Kontroll av utestående aksjoner eller softwareoppdateringer fra fabrikk
● Påfyll av spylervæske
● Råd omkring eventuelle ytterligere servicebehov vi ser at bilen din har
● Nullstilling av serviceindikator
● Full servicehistorikk-emblem (FSH)***
● Et års forlengelse av Mobilo, kanskje verdens beste mobilitetsprogram fra Mercedes-Benz
● Kun originale Mercedes-Benz deler
● Spesialiserte Mercedes-Benz teknikere som kan din bil
*Modell- og serviceavhengig
**Gjelder GLE, GL–, ML-, og R-klasse hvor skift av støvfilter er en del av A-service. Selges separat for andre modeller
***Forutsetter at serviceprogrammet er tidligere fulgt og at alle anbefalte tillegg gjennomføres

Hva gjøres på en Mercedes B-service?

Vanligvis er kontrollen av bilen på B-service mer omfattende enn på A-service, men dette varierer fra modell til modell. På en Mercedes-Benz B-service utføres disse punktene, i tillegg til innholdet i A-service:
● Original B-service etter fabrikkens anbefalte serviceskjema for din bil på aktuell service er bl.a. kontroll av bilens understell, hjul og dekk, lys, bremser, motorrom, eksteriør og interiør*
● Skift av pollenfilter, kombinasjonsfilter eller aktivt kullfilter, avhengig av bilmodell

*Modell- og serviceavhengig

Hva koster service?

Priser service 5 år+ (inkl.mva. og gjelder fra 1. mai 2023):

 

 

Bestill service