Mercedes-Benz service- og vedlikeholdsavtale

Mercedes-Benz service- og vedlikeholdsavtaler har det rette uansett behov og økonomi. Du slipper ekstra verkstedutgifter, for serviceavtalen dekker uventede reparasjoner, vedlikehold og slitasjedeler. Med serviceavtale får du alltid Mercedes-Benz kvalitet – med service fra våre velkvalifiserte verkstedfolk og Mercedes-Benz originaldeler. Les mer HER.

I enkelte land selger Mercedes-Benz AG personbiler med service samt hente- og bringetjeneste inkludert som egne utstyrskoder fra fabrikk. Disse utstyrskodene er ikke tilgjengelige fra fabrikk for biler til det norske markedet, og de autoriserte Mercedes-Benz verkstedene i Norge er derfor ikke deltakere i denne ordningen. Biler med disse utstyrskodene kan utføre service kostnadsfritt hos autoriserte Mercedes-Benz verksteder i det landet bilen er førstegangsregistrert innenfor inkludert serviceomfang/tidsperiode/kjørelengde. Service kan selvsagt også utføres på norske autoriserte Mercedes-Benz verksteder, men da mot betaling i henhold til verkstedets til enhver tid gjeldende betingelser. Vi tilbyr egne serviceavtaler til Mercedes-Benz personbiler solgt nye i Norge. Ta kontakt med din forhandler for et tilbud.

Med service- og vedlikeholdsavtale fra Mercedes-Benz:

  • Sikkert: Regelmessig service utført av kvalifiserte verkstedspesialister.
  • Forutsigbart: Faste månedlige satser.
  • Avslappende: Avhengig av ytelsesomfanget ingen ekstra verkstedkostnader til uventede reparasjons- og vedlikeholdsarbeider eller slitedeler.
  • Optimal verdibevaring: Det benyttes utelukkende Mercedes-Benz originaldeler.
  • Komfortabelt: Hent opp din personlige serviceavtalestatus i Mercedes me.