Mercedes-Benz reparerer steinsprutskaden

La de som kan Mercedes-Benz best, reparere din steinsprutskade

Har du fått steinsprutskade på bilen? Hos våre merkeverksteder finner du de fremste ekspertene på Mercedes-Benz. Vi står klare til å utbedre og fikse alt fra sprekk i frontrute og skade fra steinsprut i lakk, til å bytte frontrute om nødvendig. Vi benytter oss utelukkende av originaldeler der det er nødvendig med utskifting av frontrute, og monterer etter fabrikkens spesifikasjoner. Vi har det riktige utstyret og kompetansen som skal til for å presist kalibrere sikkerhets- og assistansesystemer i etterkant. Hos oss får du rett og slett den beste servicen for din bil, gjennomført av de som kan Mercedes-Benz best.

Hva koster det?

KASKO DEKKER STEINSPRUTSKADER!
Dersom du har kasko, utfører våre verksteder reparasjon av steinsprutskade helt kostnadsfritt, så lenge det er innenfor gitte rammer for reparasjon. Men, ikke vent for lenge. Da kan skaden bli så stor at du må bytte hele frontruten, det betyr at du må betale egenandel.

Frontruten din kan repareres dersom:
· Sprekken ikke er større enn 6 cm i diameter.
· Sprekken ikke er i førerens synsfelt.
· Sprekken ikke er mindre enn 3 cm fra kanten av glasset.

Små hakk og sprekker kan raskt utvide seg, spesielt når det er kaldt, så tar kontakt med et av våre verksted så fort du har mulighet.

GJØR DETTE når din Mercedes-Benz har blitt utsatt for steinsprut:

Steinsprutskader kan utvikle seg til å bli fuktskader som er vanskelige og ofte umulige å reparere. Dekk derfor til sprekken med en teipbit og lever bilen til ditt nærmeste Mercedes-verksted.

Se etter signatur eller stjerne

Alle originale frontruter har signaturene til Carl Benz, Gottlieb Daimler, Mercedes Jellinek eller Mercedes-Benz sin logo. Nye biler har signatur nederst i høyre hjørne mens eldre modeller har Mercedes-Benz logo nederst i venstre hjørne.

FUN FACT: Det finnes faktisk mer enn 18 forskjellige frontruter bare til C-Klasse!

 

Filmer

Vi skifter og reparerer frontruter!