Har din Mercedes-Benz blitt utsatt for steinsprut?

Dersom bilen din har fått en steinsprutskade, må du ikke vente for lenge med å få fikset frontruten. Både skaden og summen på reparasjonen kan fort bli større om du ikke handler raskt.

Dette bør du gjøre

Dekk til sprekken eller ripen i frontruta med en gjennomsiktig teip så fort som mulig etter skaden har skjedd. På denne måten reduserer du risikoen for at skaden utvikler seg til å bli større. Da vil det forhåpentligvis holde med å reparere ruta, og du slipper å skifte den ut.

Kontakt et av våre verksteder så fort som mulig, så hjelper vi deg!

Vi reparerer steinsprutskaden

Hos våre merkeverksteder står våre fremste eksperter på Mercedes-Benz klare til å fikse alt fra sprekk i frontrute til å bytte frontrute om nødvendig.

Ettersom det er vi som kan Mercedes-Benz best, får du den beste servicen for din bil hos oss. Vi benytter oss kun av originale ruter som vi monterer etter fabrikkens spesifikasjoner, og vi

har det riktige utstyret og kompetansen som skal til for å presist kalibrere sikkerhets- og assistansesystemer. På denne måten kan du være sikker på at du kjører trygt etter reparasjonen.

Hva koster det?

Våre verksteder utfører reparasjon av steinsprutskade helt kostnadsfritt, dersom du har kasko og skaden er innenfor disse rammene:

• Sprekken er ikke større enn 6 cm i diameter.
• Sprekken er ikke i førerens synsfelt.
• Sprekken er ikke mindre enn 3 cm fra kanten av glasset.

Om skaden er større enn i punktene over, må hele frontruten byttes ut og du må betale en egenandel. Husk derfor å handle fort, så reduseres risikoen for at skaden utvikles og reparasjonen blir dyrere.

Hvor bestiller jeg time for reparasjon av steinsprutskaden?

Du kan bestille time for reparasjon av steinsprut eller skifte av frontrute på alle våre Mercedes-Benz verksteder.

Finn ditt nærmeste Mercedes-Benz godkjente verksted her:

Book reperasjon

Se etter signatur eller stjerne

Alle originale frontruter har signaturene til Carl Benz, Gottlieb Daimler, Mercedes Jellinek eller Mercedes-Benz sin logo. Nye biler har signatur nederst i høyre hjørne mens eldre modeller har Mercedes-Benz logo nederst i venstre hjørne.

FUN FACT: Det finnes faktisk mer enn 18 forskjellige frontruter bare til C-Klasse!

 

Filmer

Vi skifter og reparerer frontruter!