SUV fra Mercedes-Benz

SUV fra Mercedes-Benz – Se utvalget inkludert elbil og ladbar hybrid

Sport Utility Vehicle (SUV) har de seneste årene blitt biltypen stadig flere nordmenn velger å kjøpe grunnet bilens fleksibilitet, fremkommelighet samt gode plassløsninger. I den imponerende bilparken til Mercedes-Benz finner man en rekke ulike SUV-modeller tilpasset ulike behov. Oppdag vårt utvalg av elektrisk SUV, ladbar hybrid SUV og SUV som kjører med ren bensin- eller dieselmotor. Med sportslige og lekre eksteriør, god bakkeklaring, og sterke motorer, er SUV biltypen som passer enhver aktiv livsstil.

Fordeler med å kjøre en SUV fra Mercedes-Benz

  • God og fleksibel fremkommelighet
  • Bedre oversikt grunnet høyreist design
  • Velegnet for utfordrende kjøreforhold
  • God plass

Elbil SUV fra Mercedes-EQ

Mercedes Elbil

Mercedes-EQ tilbyr i dag en rekke helelektriske modellvarianter. Blant disse finnes det per i dag tre typer elektrisk SUV.

  • EQA er en helelektrisk kompakt-SUV tilgjengelig med enten forhjulsdrift eller 4MATIC firehjulstrekk, og en rekkevidde på opptil 432 (WLTP).
  • EQB leveres med 7 seter som norsk standard, 4MATIC firehjulstrekk og en rekkevidde på opptil 419 km (WLTP). EQB har forventet salgsstart i januar 2022.
  • EQC har 4MATIC firehjulstrekk og en rekkevidde på opptil 414 km (WLTP). Denne romslige modellen byr på førsteklasses komfort og en totaleffekt på hele 408 hestekrefter.

Ladbar Hybrid SUV fra Mercedes-Benz

Mercedes-Benz har også en rekke ladbar hybrid SUV i sitt sortiment. Med en ladbar hybrid SUV kombineres fordelene som kommer med elektriske biler og biler med bensin- eller dieselmotor. I byen kan du enkelt dra nytte av de økonomiske fordelene ved å kjøre helelektrisk, og på lengre turer opplever du fleksibiliteten som hører med motorkraft. Uansett hvilken modus du kjører i, vil du ha alle fordeler som følger med en SUV.

Av våre nåværende SUV modeller er tre av disse plug-in hybrid varianter:

  • GLA med elektrisk rekkevidde på opptil 63 kilometer (WLTP)
  • GLC med 4MATIC firehjulstrekk og elektrisk rekkevidde på opptil 49 kilometer (WLTP)
  • GLE med 4MATIC firehjulstrekk og elektrisk rekkevidde på opptil 97 kilometer (WLTP)

Se kampanjer på SUV fra Mercedes-Benz

Mercedes Elbil

EQA

EQA kan bestilles med enten forhjulsdrift og 4MATIC firehjulstrekk. Med en rekkevidde på opptil 432 km (WLTP) og tilhengerfeste som kan trekke opptil 1.800 kg er den praktisk i tillegg til å gi deg premium-følelsen.

Se kampanjen på EQA her!

Mercedes Elbil

EQB

EQB kommer med 7 seter, 4MATIC firehjulstrekk og en rekkevidde på opptil 419 km (WLTP). EQB gir deg fleksible plassløsninger med skyvbare bakseter, plass til opptil fire barneseter og bakseter i den tredje seteraden som kan legges flatt ned i gulvet.

Se kampanjen på EQB her!

EQC

EQC har en fantastisk kjørekomfort og en rekkevidde på opptil 414 km (WLTP). Listen over standardutstyr er lang og 4MATIC firehjulstrekk er inkludert.

Se kampanjen på EQC her!

hybrid

GLA SUV plug-in hybrid

GLA SUV har en klasseledende elektrisk rekkevidde på opptil 63 km (WLTP). Denne ladbare hybrid SUVen har mulighet til å trekke henger på inntil 1800 kg.

Se kampanjen på GLA her!

GLB

GLB er en helt ny SUV i kompaktsegmentet. GLB har fleksibel plassløsning og er tilgjengelig med muligheter for syv seter.

Se kampanjen på GLB her!

GLC SUV plug-in hybrid

GLC har en elektrisk rekkevidde på opptil 49 km (WLTP) og er tilgjengelig med både bensinmotor og dieselmotor. To karosserivarianter gir deg også muligheten til å velge mellom SUV eller Coupé.

Se kampanjen på GLC her!

GLE Plug-in hybrid

GLE har firehjulstrekk og byr på imponerende 97 kilometer elektrisk rekkevidde (WLTP). Denne modellen er klasseledende innen blant annet elektrisk rekkevidde, sikkerhet og kjørekomfort. GLE leveres både som SUV og Coupé.

Se kampanjen på GLE her!