SUV fra Mercedes-Benz. Se utvalget inkludert elbil og plug-in hybrid.

Sport Utility Vehicle (SUV) har de seneste årene blitt biltypen stadig flere nordmenn velger å kjøpe grunnet bilens fleksibilitet, fremkommelighet samt gode plassløsninger. I den imponerende bilparken til Mercedes-Benz finner man en rekke ulike SUV-modeller tilpasset ulike behov. Oppdag vårt utvalg av elektrisk SUV, ladbar hybrid SUV og SUV som kjører med ren bensin- eller dieselmotor. Med sportslige og lekre eksteriør, god bakkeklaring, og sterke motorer, er SUV biltypen som passer enhver aktiv livsstil.

Fordeler med å kjøre en SUV fra Mercedes-Benz

  • God og fleksibel fremkommelighet
  • Bedre oversikt grunnet høyreist design
  • Velegnet for utfordrende kjøreforhold
  • God plass

Elbil SUV fra Mercedes-EQ

Mercedes Elbil

Mercedes-EQ tilbyr i dag en rekke helelektriske modellvarianter. Blant disse finnes det per i dag flere typer elektrisk SUV. Se vårt utvalg ved å klikke på knappen under.

Ladbar hybrid SUV fra Mercedes-Benz

Mercedes-Benz har også en rekke ladbar hybrid SUV’er i sitt sortiment. Med en ladbar hybrid SUV kombineres fordelene som kommer med elektriske biler og biler med bensin- eller dieselmotor. I byen kan du enkelt dra nytte av de økonomiske fordelene ved å kjøre helelektrisk, og på lengre turer opplever du fleksibiliteten som hører med motorkraft. Uansett hvilken modus du kjører i, vil du ha alle fordeler som følger med en SUV. Se vårt utvalg ved å klikke på knappen under.