Team Ingebrigtsen x Mercedes-Benz

Team Ingebrigtsen er ikke bare lidenskapelig opptatt av løping, de er også lidenskapelig opptatt av bil – blant annet Mercedes-Benz. Men vi samarbeider ikke med brødrene kun fordi de liker Mercedes-Benz; presisjon, kontinuitet, høye ambisjoner og et brennende ønske om å være best, er noen av tingene som knytter oss sammen.

 

Selv om løping og kjøring foregår på to helt ulike baner, er vi fortsatt forent av én og samme tanke: Det beste eller ingenting.

Henrik Ingebrigtsen: EQC

Grunnen til at jeg har valgt EQC er jo selvfølgelig fordi dette er den første elbilen Mercedes-Benz lager 100%. Jeg hadde B Electric før og var veldig godt fornøyd med den, så dette blir jo min andre Mercedes elbil. Jeg liker veldig godt den tyske kvaliteten! Du kjenner at det er kvalitet og at det ikke bare sier «donk» når du lukker bildøren. Alle småting er skikkelig gjennomtenkt. Det liker jeg!

Filip Ingebrigtsen: GLC SUV plug-in hybrid

Jeg har fått en liten datter. Dette gjorde at jeg måtte bytte ut racerbilen – som jeg kalte den – med noe som har litt større plass. Man kan egentlig aldri ha nok plass når man har unger, fordi det er så mye utstyr. Jeg synes også det var litt gøy med hybrid; at jeg kan kjøre på el når jeg har el-lader der jeg bor. Det ble en veldig fin pakke for meg og de behovene jeg har akkurat nå.

Jakob Ingebrigtsen: GLC SUV plug-in hybrid

I et års tid har jeg kjørt en AMG A35, men valgte for et par uker siden å bytte til en GLC 300e fordi vi har fått oss valp. Da er det greit med bur og litt ekstra plass. Det er en fin bil å kjøre og det er bra lydisolering. Det er en luksusbil! Den er høy fra bakken og det er god plass. Alt i alt en god familiebil for meg, kjæresten og vår lille valp.

Lyst til å lese mer?

TEAM INGEBRIGTSEN: DRØMMEBILEN